Maguay organizeaza No Time for Downtime

Maguay organizeaza pe 2 octombrie 2014 cea de-a 12-a editie a evenimentului No Time For Downtime, dedicat echipamentelor si solutiilor informatice critice pentru data center.

 No Time for Downtime

Ajuns la cea de-a XII-a editie, No Time for Downtime este unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania. Maguay prezinta in fiecare an alaturi de partenerii sai cele mai noi solutii informatice pentru infrastructura organizatiilor, servere enterprise, solutii de stocare, solutii de securitate, back-up si virtualizare si aplicatii software.

Editia din acest an se bucura de sprijinul partenerilor cunoscuti ca lideri si generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet, Nexenta, VMware, Kingston si Asus.

Cea de-a XII-a editie a evenimentului va fi structurata in doua sectiuni: prezentari, care vor fi sustinute de Maguay si de catre partenerii evenimentului, unde vor fi descrise tehnologii si solutii de ultima ora si un showcase, in cadrul caruia caruia specialistii si partenerii Maguay vor realiza demonstratii live relevante privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse. Dintre solutiile si produsele care vor fi prezentate in showcase mentionam: noua generatie de servere Maguay eXpertServer pe platforma Intel Grantley, o solutie Cluster-in-a-box, Oracle Exadata Database Machine, solutiile de e-learning Maguay multiplatforma, dar si sisteme Maguay de gaming de ultima generatie.

„Faptul ca No Time for Downtime a ajuns in acest an la a 12-a editie este o dovada a interesului foarte mare aratat de audinta pentru a participa la acest eveniment. Evenimentul este unul apreciat si asteptat de specialistii IT. Modelul de business promovat de Maguay imbina performanta cu un foarte bun raport pret/calitate, asociat cu servicii tehnice profesioniste. Acest model s-a reflectat intotdeaua in solutiile prezentate in cadrul evenimentelor prin prezentarea de solutii tehnice in premiera pentru Romania, noutati care au fost disponibile in piata si de care clientii nostri au putut beneficia in cel mai scurt timp.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

No Time for Downtime este un eveniment dedicat in primul rand specialistilor IT din Romania. Accesul se face pe baza de invitatie si nu presupune nicio taxa de paticipare. Pentru a solicita o invitatie, accesati www.NTFD.ro.

Bucuresti, 25 septembrie 2014 – Maguay

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: