Maguay lanseaza gama noua de servere cu procesoare Intel® Xeon® E7 v3

Intel Corporation a lansat pe 25 iunie 2015, in Romania, noua gama de procesoare Intel® Xeon® E7. Noile procesoare Intel® Xeon® E7 v3 ofera o performanta cu 40% mai mare fata de generatia anterioara si cu pana la 70% mai multe sesiuni de analiza pe ora datorita faptului ca au pana la 18 nuclee, cu 20% mai multe fata de generatia anterioara, si cu pana la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

Maguay eXpertServer 411-E7-4U_2

In cadrul show-case-ului Maguay a prezentat serverul eXpertServer 411-E7-4U, o solutie enterprise server de tip multiprocesor in format rackmount 4U. Serverul este destinat aplicatiilor de tip mission-critical, potrivit scenariilor de implementare a datacenterelor moderne: consolidare – virtualizare, privat cloud, hybrid cloud sau cluster baze de date enterprise, inclusiv arhitecturi de tip in-memory (SAP).

Cele mai importante noutati in configuratia eXpertServer-ului lansat astazi de Maguay sunt:

  • Server tip quad-procesor cu suport pentru 4 procesoare Intel® Xeon® din seria E7-4800/8800 v3, 3 x QPI (max. 9.6GT/s), max. 18 core per CPU, 45MB L3 cache
  • 96 sloturi DIMM suportand pana la 6TB memorie DDR4
  • Suport pentru ultima si cea mai performanta tehnologie SSD: 4 sloturi hot-swap NVMe
  • Management complet si performant, inclusiv de la distanta si inclusiv al consumului de putere

Serverul continua traditia Maguay de a aduce pe piata cele mai noi tehnologii direct de la producatorul acestora, este bazat pe o arhitectura standardizata si non-proprietara, in acelasi timp configurabila conform necesitatilor utililizatorilor. Produsul este disponibil pe site-ul www.maguay.ro.

Maguay eXpertServer 411-E7-4U_1

“Maguay a lansat noile servere in premiera pe piata romaneasca concomitent cu prezentarea procesoarelor Intel® Xeon® E7 v3.  Noile Maguay eXpertServer 411-E7-4U, echipate cu procesoare Intel® Xeon® E7 v3 livreaza o performanta fara precedent, scalabilitate, disponibilitate si se incadreaza in conceptul No Time for Downtime.

No Time for Downtime a devenit in timp unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania ajuns la a-14-a editie. Anul acesta vom prezenta cele mai noi solutii informatice pentru transformarea moderna a infrastructurii organizatiilor: hybrid cloud (mix intre cloud public si privat), software defined infrastructure, solutii de securitate, back-up si virtualizare, oferite de Maguay si partenerii evenimentului.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial MAGUAY.

“Maguay este unul dintre integratorii de incredere ai Intel in Romania, un adevarat model de business pentru system builderi. Investind in tehnologia cea mai noua si in instruirea continua a angajatilor, Maguay este capabil sa ofere un suport profesionist clientilor sai.”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation

Bucuresti, 29 iunie 2015 – Maguay

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: