Maguay a organizat cea de-a 20-a ediție a evenimentului anual No Time for Downtime

Maguay a organizat pe 25 oct. 2023 cea de-a 20-a ediție a evenimentului de referință dedicat echipamentelor și infrastructurii IT critice pentru siguranța organizațiilor „No Time for Downtime”.

Participarea a fost una record, atât datorită celor aproximativ 400 de participanți, cât și al celor mai importanți parteneri – lideri mondiali de tehnologii hardware și software prezenți la eveniment: Intel, Hewlett-Packard Enterprise, Fortinet, Oracle, Veritas, VMware, Extreme Networks, Seagate, Open-E, Microsoft, SAS, Veeam, Kingston, Synology, Rittal și, nu în ultimul rând, companiile românești Bitdefender, Phoenix IT și iTrack.

No Time for Downtime, ediția a XX-a, s-a adresat specialiștilor IT, dar și managerilor de nivel C, interesați de soluțiile și noutățile tehnologice prezentate. Locația evenimentului a fost tot JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde au avut loc 18 din cele 20 ediții No Time for Downtime.

„Consecvența în demersul nostru de a aduce cele mai noi tehnologii IT&C în fața beneficiarilor, prezentate chiar de generatori – cele mai semnificative companii IT de pe mapamond, ne-a adus în postura de a celebra a 20-a ediție de succes a evenimentului! Nume precum Intel, Oracle, Fortinet au fost alături de noi încă de la primele ediții. Parteneriatele Maguay s-au extins și completat, ajutându-ne să dezvoltăm și să livrăm la cheie soluții din ce în ce mai complexe, fapt ce ne-a consacrat ca integratori de prim rang de sisteme informatice. Le mulțumim tuturor partenerilor și beneficiarilor noștri pentru încredere și pentru buna cooperare pe care am avut-o în toți acești ani, pentru soluțiile și proiectele importante pe care le-am realizat împreună! Ne revedem la No Time for Downtime 2024” a declarat Eduard Pughin, General Manager, Maguay Computers.

 „Vrem să mulțumim partenerilor de la Maguay, atât pentru un eveniment de succes cât și pentru implicarea în cadrul parteneriatului pe care îl dezvoltăm în ultimii ani. Pentru Hewlett Packard Enterprise, acest eveniment aduce prilejul de a prezenta ultimele noutăți disponibile în protofoliul HPE și aș menționa aici soluțiile Compute, Mission Critical, Data Lifecycle and Security, Wi Fi – Aruba. Toate aceste soluții de ultimă generație, au ca scop modernizarea și optimizarea infrastructurii și proceselor IT pentru toate companiile din România “, a declarat Alexandru Vilcu – Hybrid IT Category Manager HPE

 „Am păstrat tradiția de peste 10 ani și am participat din nou in 2023 la „No Time for Downtime” – un eveniment de referință în piața IT din Romania, care a avut și anul acesta, printre tematicile principale, securitatea infrastructurilor critice. Dacă în ultima perioadă tot mai multe soluții încep să integreze echipamente ce ajută la securizarea infrastructurii, Fortinet a dus acest aspect la nivelul următor, prin Fortinet Security Fabric – arhitectura care acoperă infrastructura organizației, integrând în cel mai armonios mod și produsele FortiSIEM, FortiSOAR, FortiEDR, alături de alte produse din zona Security Operations – soluții ce au fost acoperite atât la standul nostru, cât și în timpul prezentării.”  a declarat Adrian Danciu, Senior Regional Director, South Eastern Europe Fortinet.

„Astăzi cerințele companiilor pentru a-și gestiona datele în mod sigur și efficient au evoluat, iar varietatea, volumul, viteza de generare de noi date și analizarea acestora în timp real au crescut exponențial.

Țînând cont de rădăcinile existenței Oracle legată strâns de managementul datelor, putem afirma cu tărie că avem o poziție unică în piața globală de astăzi. Nici o altă companie nu este la nivelul de a oferi clienților săi soluțiile și suportul de a-și atinge obiectivele și cerințele unei strategii digitale precum Oracle.

Cu Oracle Modern Data Platform clienții noștri pot obține un control superior end-to-end asupra tuturor datelor utilizând o singură platforma care te ajută să colectezi, să validezi corectitudinea lor  și să gestionezi toate activele informaționale ale companiei fie că sunt tranzacții, depozite de date, date de analiză, indiferent unde acestea rulează: în On-Prem, în Public Cloud, în Private Cloud sau arhitecturi hibride. Tehnologia  Artificial Intelligence/ Machine Learning este acum încorporată în platforma modernă de date Oracle.

Ne bucurăm că am avut oportunitatea să prezentăm capabilitățile ofertei noastre în fața distinsei audiențe de la NTFD și felicitări echipei Maguay pentru încă o ediție de success.” a declarat Florin Drăgănescu – Alliances & Channels Leader, Oracle Romania.

„Un eveniment excelent care s-a ridicat și anul acesta la nivelul așteptărilor. Mulțumim echipei Maguay pentru invitație, pentru organizare, precum si participanților pentru prezență și implicare. Apreciem interacțiunea cu toți cei prezenți: clienți, specialiști, parteneri. Ne bucurăm că am avut ocazia să împărtășim viziunea VMware de a ajuta clienții noștrii să abordeze o strategie de multi-cloud și cloud smart. Strategia ultimilor ani a făcut ca VMware să se concentreze asupra conceptului de multi cloud, concept capabil să aducă valoare clienților și partenerilor noștri prin integrarea și completarea unei multitudini de soluții: networking and security, digital workspace, business continuity, modern applications. 

Ne bucurăm că am putut aduce valoare și evenimentului din acest an și că reusim să ne integram și să completăm cu succes conceptul „No Time for Downtime”, a declaratMarius Bobe, Senior Partner Business Manager VMWare.

„Am acceptat cu bucurie invitația Maguay de a participa la unul dintre evenimentele anuale de referință ale industriei de IT&C din România – No Time for Downtime. A fost o deosebită onoare pentru noi să putem prezenta, în fața unui public numeros, viziunea noastră asupra pieței de analytics și gestiune de date, activitatea SAS la nivel regional și local, precum și noile produse și tehnologii de analiză a datelor, îmbunătățirea deciziilor și gestiunea riscurilor.  De asemea a fost o ocazie specială să reîntalnim vechi prieteni și colegi din industrie. Mulțumim din nou partenerului nostru Maguay și sperăm să avem înainte o colaborare cât mai frumoasă.” a declarat Florin Răducu, Sr. Account Manager, SAS

Evenimentul a fost structurat în 2 secțiuni, una de prezentări și una de showcase.

Cele 14 prezentări susținute de liderii de tehnologie, baza soluțiilor informatice pentru 2024, sunt disponibile aici.

Lista completă a soluțiilor expuse în showcase, prezentările și galeria foto pot fi vizionate pe site-ul evenimentului, https://notimefordowntime.ro/ntfd-2023

Views: 2

Lasă un răspuns