MagicLED sau cum poti regasi magia unei nopti printr-o pasiune

Universul este vibratie, culoare, lumina si asta ne da viata si placerea de a ne petrece cat mai interesant zilele.

Da, lumina este esenta si scopul de a deveni mai buni, iar MagicLED a inteles acest lucru facand universul sa palpite in ritmul muzicii.

 

Lumina in sine nu este neaparat un scop, cat, in principal, jocul cu aceasta, si magicled.ro a gasit calea de a usura si de a regasi magia unei nopti prin Benzile LED RGB ce iti pot schimba starea imediat ce ai primit cutia comandata pe site, prin curier. Spun lucrul acesta pentru ca, nu iti va trebui mai mult de cateva minute pentru a-ti aseza benzile, in decor, incat sa iti poti transforma camera intr-o sala de teatru, concert, sau chiar discoteca.

 

 

Lumina este si o pasiune pentru ca, atunci, cand te vei intalni cu multitudinea de posibilitati de a conecta prin accesorii benzile LED colorate vei deveni incet, incet un colectionar de gadgeturi luminoase.

 

Si toate lucrurile astea nu sunt o legenda atat timp, cat, iti vei cumpara un controler cu telecomanda care, te va transforma intr-un mic artist, fara a avea grija de consumul energetic.

Pentru ca, toate aceste instrumente sunt gandite numai pentru a aduce bucurie si pasiune la un pret confortabil. Cand producatorul iti da o durata de viata a produsului mai mare de 30 000 de ore si, daca, stai sa calculezi minim 1250 de zile neintrerupt, pare neverosimil, atunci, cand iti amintesti de orgile de lumina din vechea tehnologie si pretul unui bec conventional, pe care, il aveai atunci la dispozitie. Pe de alta parte nici nuantele de lumina calda, placuta pe care o aduce banda LED si unghiul de 120° a fascicolului luminos vor da tot ce este mai placut atunci, cand se va reflecta si pe retina admiratorului tau vizual.

Visits: 1

Lasă un răspuns