Logitech X300, o nouă boxă wireless portabilă

Logitech a lansat Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker, o boxă portabilă cu un sunet bogat.
Concepută pentru a reda un sunet cuprinzător, Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker dispune de drivere în unghi care oferă un sunet expansiv, cu un bass profund, clar şi frecvenţe medii şi înalte foarte detaliate. Această boxă poate reda muzică de pe smartphone, tabletă sau orice dispozitiv cu Bluetooth de la o distanţă de până la 10 metri.

x300_3
X300 poate fi utilizat şi ca difuzor. Utilizatorii pot ajusta volumul şi controla apelurile telefonice. În plus, cu ajutorul bateriei litiu-ion integrată, aceştia se pot bucura de muzica preferată cinci ore de redare continuă, încărcarea boxei realizându-se cu ajutorul unui cablu micro-USB.
Preţ şi disponibilitate
Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker va fi disponbilă în Europa din luna august 2014 la un preţ recomandat de 69 Euro.

Despre Logitech
Logitech este lider mondial în dezvoltarea de periferice ce înlesnesc conectarea oamenilor la experiențele digitale pe care şi le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware şi software a Logitech permite şi îmbunătăţeşte navigaţia digitală, divertismentul muzical şi video, gaming-ul, comunicarea în reţele sociale, comunicarea audio şi video prin Internet, securitatea video şi controlul sistemelor de home entertainment. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

27 Iunie 2014, Bucuresti – Logitech Romania

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: