Logitech Wireless Mouse M280 la IFA 2014 o îmbinare perfectă între funcţionalitate, design şi confort

În cadrul IFA, unul dintre cele mai importante târguri de tehnologie din lume, Logitech lansează Wireless Mouse M280. Dispunând de o formă asimetrică, o rotiţă generoasă, care îmbunătăţeşte experienţa de scroll, şi tehnologia Logitech Advanced Optical Sensor ce oferă precizie mai mare, noul mouse răspunde nevoilor tuturor utilizatorilor, fie că aceştia lucrează cu documente mari, fie că navighează pe Internet.

Logitech_M280_2
“Petrecem mult timp în faţa desktop-urilor, laptop-urilor si tabletelor. De aceea, este foarte important ca dispozitivele conexe sa fie confortabil de utilizat,” a precizat Denis Fayolle, manager al categoriei de mouşi în cadrul Logitech. “Am folosit un proces manual pentru a crea mouse-ul M280, iar această tehnică de design ne-a permis sa obţinem o formă dinamică cu un grip moale cauciucat, confortabil pentru orice mână.”
Logitech Wireless Mouse M280 este compatibil cu cele mai cunoscute sisteme de operare şi dispune de un senzor integrat care facilitează un tracking precis si un control al cursorului fără întreruperi. Datorită ingineriei eficiente din punct de vedere energetic, mouse-ul intră în modul sleep atunci când nu este folosit, bateriile având astfel o durată de viaţă mai lungă. Receiver-ul Logitech Nano inclus oferă o conectivitate wireless solidă.

Preţ şi disponibilitate
Logitech Wireless Mouse M280 va fi disponibil în Europa din luna septembrie 2014, la un preţ recomandat de 29,99 Euro.

IFA, Berlin – 3 septembrie 2014 – Logitech

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: