Logitech s-a gandit la utilizatorii de Samsung Galaxy Tab 3

Logitech s-a gandit la utilizatorii de Samsung Galaxy Tab 3.  Primele accesorii dedicate tabletei Samsung Galaxy Tab 3. Noua colecție include husa-tastatură Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 și trei carcase Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 pentru modelele de 10.1 inch, 8.0 inch și 7.0 inch. Realizate din materiale rezistente la apă, aceste noi carcase oferă protecție totală, în ciuda subțirimii și greutății mici. Logitech Ultrathin Keyboard Folio dispune de o tastatură integrată ce facilitează o tastare rapidă, cursivă și confortabilă.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1 dispune de o tastatură Bluetooth ale cărei taste sunt așezate precum cele de la o tastatură obișnuită, asigurând o experiență a tastării rapidă, cursivă și confortabilă. Sistemul SecureLock păstrează marginile tabletei Galaxy Tab fixate de ramă cu ajutorul unor clame, în timp ce magneții mențin carcasa închisă atunci când tableta nu este folosită. Acest sistem funcționează în tandem cu un stand ce menține Galaxy Tab în două poziții perfecte: o poziție ce permite tastarea și o alta, cu tastatura acoperită, ce permite o navigare confortabilă.

Dacă ești în căutarea unei huse pentru tabletă care să nu dispună și de tastatură, atunci Logitech Folio for Samsung Galaxy Tab 3 pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch sau 7.0 inch este o alegere foarte potrivită. Aceste carcase protejezează tableta împotriva zgârieturilor, vărsărilor sau lovirilor accidentale.

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 este disponibilă în România din această lună la un preţ recomandat de 449 Lei. Dispozitivele Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 și 7.0 sunt disponibile din luna martie la un preţ recomandat de 219 Lei.

 Despre Logitech

Logitech este lider mondial în dezvoltarea de periferice ce înlesnesc conectarea oamenilor la experiențele digitale pe care şi le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware şi software a Logitech permite şi îmbunătăţeşte navigaţia digitală, divertismentul muzical şi video, gaming-ul, comunicarea în reţele sociale, comunicarea audio şi video prin Internet, securitatea video şi controlul sistemelor de home entertainment. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Bucureşti – 18 februarie 2014 – Logitech

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: