Logitech prezintă la DreamHack Masters Bucharest tastatura mecanică de gaming G910 Orion Spark

Logitech va prezenta în cadrul DreamHack Masters Bucharest cea mai noua tastatură de gaming din portofoliul său, G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard.  Tastatura dispune de noi switch-uri mecanice Romer-G exclusive, iluminare RGB inteligentă şi aplicaţia Arx Control. Tastatura va putea fi admirată la stand-ul Logitech de la DreamHack Masters Bucharest pe tot parcursul evenimentului, între 31 octombrie şi 2 noiembrie. Tastatura va fi disponibilă în România din luna decembrie.

G910_ARX_Control_Integration

Orion Spark dispune de noi switch-uri exclusive Romer-G, componente ce nu pot fi găsite într-o altă tastatură. Dispunând de un punct de acţionare de 1,5 mm, switch-urile Romer-G înregistrează apăsările tastei mai rapid cu până la 25 de de procente faţă de alte switch-uri mecanice de pe piaţă. Durabilitatea lor este îmbunătăţită la 70 de milioane de apăsări de taste.

Iluminarea RGB pentru fiecare tastă a tastaturii Orion Spark poate fi personalizată individual, utilizatorii putând selecta dintr-o paletă de 16,8 milioane de culori. Utilizatorii pot desemna tastele cu culoarea preferată astfel încât să acceseze rapid diferite comenzi sau să stabilească iluminarea în funcţie de fiecare joc în parte. Iluminarea cu LED este centrată în interiorul fiecărui switch şi este controlată de o optică precisă, care asigură că literele inscripţionate pe fiecare tastă sunt iluminate în mod egal.

Arx Control este o nouă aplicaţie dezvoltată de Logitech G care funcţionează cu Logitech Gaming Software şi care oferă o multitudine de informaţii pe dispozitivul mobil: detalii depre inteligenţa in-game, informaţii despre performanţa sistemului sau despre comenzile media. Folosind Arx Control, dezvoltatorii de jocuri SDK pot crea applet-uri personalizate pentru a oferi conţinut unic jocului lor. Dezvoltatori majori precum Valve au dezvoltat deja modele şi caută modalităţi de integrare pentru platforma Steam şi pentru popularele lor jocuri. Tastatura Orion Spark dispune de un dock special ce suportă dispozitivele iOS şi Android, oferind astfel acces uşor la informaţiile Arx Control.

De asemenea, utilizatorii pot personaliza jocul preferat alocând comenzi de joc şi macro-uri celor nouă taste G programabile, ce facilitează acces uşor şi rapid la comenzi complexe. Orion Spark suportă până la 27 de comenzi pe cele trei profile iar setarea lor este uşoară cu ajutorul Logitech Gaming Software. Tastatura include anti-ghosting pentru 113 taste aşa că utilizatorii pot realiza acţiuni complexe fără interferenţe.

Bucureşti – 30 octombrie 2014 – Logitech

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: