Logitech G302 Daedalus Prime oferă performanţa şi acurateţea cerute de sportivii eSports

 

Logitech lansează un nou mouse de gaming G, G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse. Testat de echipele profesioniste MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) din întreaga lume, precum Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze şi Invictus Gaming, Logitech G302 este conceput să facă faţă cerinţelor celor mai buni gameri din lume. Sistemul exclusiv de tensionare cu arc metalic îmbunătăteşte sensibilitatea click-ului, făcând ca acţiunile din joc să fie rapide şi exacte.

Logitech_G302_5

Logitech G302 reflectă angajamentul companiei de a folosi ştiinţa pentru a concepe produse care să-i ajute pe gameri să câştige. Forma şi greutatea mouse-ului sunt adaptate nevoilor gamerilor profesionişti MOBA, iar butoanele stânga-dreapta nu sunt rezistive la apăsare.

“Am conceput Logitech G302 pentru a oferi o soluţie nevoilor de performanţă ale celor mai buni sportivi eSports din lume,” a precizat Vincent Tucker, director al diviziei de gaming Logitech. “G302 este cel mai bun mouse pentru modul de joc specific MOBA, ce combină confortul şi durabilitatea cu unele din cele mai avansate tehnologii disponibile la această oră. Mouse-ul permite click-uri extrem de rapide şi o coordonare precisă a timpului, caracteristici extrem de importante, având în vedere că o victorie sau o înfrângere pot fi determinate într-o milisecundă.”

Logitech G302 încorporează tehnologia de senzor Logitech Delta Zero, ce combină o lentilă exclusivă, iluminare geometrică şi algoritmi care să ofere cea mai acurată tranziţie de la mişcările de mână la acţiunile de pe ecran.

“Este un mouse foarte uşor şi receptiv, butoanele sunt rapide şi se simt excelent, iar tracking-ul este impecabil,” a precizat Jason “WildTurtle” Tran de la echipa SoloMid. “G302 este mouse-ul de care am nevoie pentru a câştiga.”

Conceput pentru click-uri ultra rapide

Un sistem de tensionare cu arc metalic îmbunătăţeşte sensibilitatea click-urilor butoanelor pentru ca acestea să fie mai rapide şi mai exacte. Butoanele sunt capabile să înregistreze până la cinci click-uri pe secundă, asigurând că Logitech G302 poate să ţină pasul cu ritmul alert impus de gamer. Acest atu poate reprezenta diferenţa dintre a câştiga şi a pierde un meci important.

Setări personalizabile

Logitech G302 dispune de şase butoane programabile, ce permit gamer-ului să-şi personalizeze experienţa de gaming. Butoanele pot fi programate pentru a realiza orice tip de comandă, de la scurtături până la macro-uri complexe. Gamerii pot obţine rezultate foarte bune cu configurarea prestabilită, sau pot folosi Logitech Gaming Software pentru a aloca butoanelor orice comandă de joc sau macro-uri multi-comandă. Logitech G302 dispune de patru setări DPI ce pot fi accesate imediat.

Design durabil

Design-ul mouse-ului dispune de picioare cu fricţiune foarte mică şi butoane foarte durabile care au fost supuse unor teste de peste 20 milioane de click-uri, echivalentul unui program intens al unui sportiv eSport ce se joacă până la 15 ore pe zi, timp de doi ani. Aşadar, gamerii se pot juca cu încredere, având siguranţa că Logitech G302 va supravieţui bătăliilor ce vor urma.

Preţ şi disponibilitate

Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu luna noiembrie 2014, la un preţ recomandat de 49,99 Euro. Mai multe informaţii se găsesc pe gaming.logitech.com.

NEWARK, California – 4 noiembrie 2014 – Logitech

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: