Logitech G prezintă tastatura de gaming mecanică tenkeyless

Logitech lansează Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard o tastatură ultra-ușoară dedicată gamerilor, cu taste mecanice Romer-G exclusive. Oferind o acționare cu 25% mai rapidă decât alte modele standard de tastaturi mecanice, Logitech G410 Atlas Spectrum TKL are o rezistență crescută în timp, iluminare color inteligentă si un design tenkeyless. Tastatura mai include și Arx Control Integration, o aplicație specifică Logitech G care afișează o gamă largă de informații ale jocurilor pe dispozitivele mobile.

 “Am lucrat îndeaproape cu gameri de toate vârstele și cu echipele noastre eSports, reușind astfel să creăm această tastatură foarte ușoară, rezistentă și comfortabilă. Modelul G410 Atlas Spectrum este tastatura pe care fanii noștri au tot cerut-o de-a lungul timpului. Destul de mică pentru a permite mișcările mouse-ului, însă și destul de ușoară pentru a o putea transporta într-un ghiozdan și a o putea lua în afara casei pentru diverse activități de gaming” a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și general manager al departamentului de gaming de la Logitech.G410 ARXDOCK

Switch-uri mecanice Romer-G exclusive Logitech G410 Atlas Spectrum deține switch-uri mecanice Romer-G care oferă o acționare cu 25% mai rapidă decât orice alt model de tastatură cu switch-uri mecanice. Cu un punct de acționare de 1.5mm, switch-urile Romer-G primesc comenzile mult mai rapid, oferind un avantaj în disputele oficiale cu acțiuni în care contează și o milisecundă. Cu o rezistență crescută de până la 70 de milioane de accesări ale tastelor și cu o perioadă de viață cu până la 40% mai lungă decât alte modele aflate la ora actuală pe piață, utilizatorii se pot juca cu încredere având în vedere durabilitatea actuală a tastaturii.

Tastatură ușoară cu design tenkeyless

Tastatura Logitech G410 Atlas Spectrum poate fi transportată cu încredere și cu ușurință acasă la un prieten sau la o competiție de gaming, reușind să se adapteze și în locurile înghesuite. Neavând tastele destinate calculelor matematice amplasate de obicei în partea dreaptă a unei tastaturi normale, sau a tastelor macro, tastatura reușește să obțină și să ofere un spațiu mult mai mare pentru mișcările făcute cu mouse-ul. În plus, design-ul compact reușește să aducă mâinile utilizatorilor mai aproape pentru un comfort îmbunătățit, caracteristică importantă pentru gamerii profesioniști

Iluminare color inteligentă

Lumina de fundal a tastelor facilitează găsirea mai rapidă în întuneric a comenzilor dintr-un joc. Folosită împreună cu Logitech Gaming Software, este posibilă personalizarea fiecărei comenzi în parte dintr-o paletă de nici mai mult și nici mai puțin de 16,8 milioane de culori. Prin intermediul software-ului Logitech se pot sincroniza anumite funcții de iluminare pentru dispozitivele din gama G pentru a putea ține mai ușor urma comenzilor în joc sau pentru a folosi mai repede anumite comenzi ori pentru a crea profile de joc personalizate. De asemenea, nivelul de luminozitate poate fi reglat pentru a crea ambianța agreată în funcție de joc. Tastatura Logitch G410 Atlas Spectrum oferă o arie uniformă de acoperire a luminozității tastelor pentru un aspect curat și ușor de citit.

Aplicația Arx Control

Logitech Arx Control este o aplicație gratuită disponibilă pe platformele iOS® și Android™ care permite dispozitivelor mobile să afișeze informații din joc plus alte date și statistici. Logitech G410 Atlas Spectrum vine și cu un dock Arx Control – un suport care poate fi conectat la oricare din dispozitivele mobile indiferent daca este vorba de telefonul mobil sau de tabletă și care poate fi așezat oriunde pe birou în timp ce este folosită aplicația.

Prețuri și disponibilitate

Tastatura este anunțată să apară la începutul lunii octombrie 2015 în Europa la un preț recomandat de 149 euro. Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați gaming.logitech.com sau adresa noastră de blog.

Despre Logitech

Logitech concepe produse care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu 30 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe oameni mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

NEWARK, California — 29 septembrie, 2015 — Logitech

Hits: 15

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: