Logitech G lansează o nouă pereche de căști wireless pentru PC

Logitech lansează o nouă pereche de căști audio Logitech G533 Wireless Gaming Headset. Prin intermediul tehnologiei wireless cu drivere audio Pro-G în curs de patentare în SUA și sunet surround DTS Headphone:X 7.1, căștile oferă performanțe audio avansate și comoditatea garantată de tehnologia fără fir. De asemenea, căștile audio Logitech G533 dispun de o durată lunga de viață a bateriei și de un design purist, oferind confort maxim în timpul sesiunilor maraton de gaming.

image002

“Echipa noastră din departamentul audio și-a propus să creeze un set de căști audio care oferă o experiență de joc pe PC cât mai captivantă și mai precisă. Cu driverele Pro-G și DTS Headphone:X rezultatul este unul incredibil. Acum se pot amplifica în jocuri sunete pentru a realiza poziționarea cât mai precisă a adversarilor cât și pentru experimentarea efectelor din joc”, a declarat Ujesh Desai, vice președinte și general manager al divizei gaming din cadrul Logitech.

Performanță audio avansată

Driverele audio Pro-G în curs de patentare în SUA sunt realizate dintr-un amestec de materiale hibride care oferă performanțe audio ce în trecut puteau fi găsite doar la modelele de căști audio high-end. Driverele oferă sunete înalte clare și sunete joase cu distorsiuni minime.

Tehnologia DTS Headphone:X oferă sunete cât se poate de realiste și reproduce cu acuratețe semnalul audio al sistemelor 7.1 prin intermediul poziționării foarte bune a sunetelor de ambianță și altor efecte sonore în timpul unui joc. Acest detaliu este construit special de către creatorii jocurilor pentru ca gamerii să audă cât se poate de clar unde sunt sau spre ce locuri se îndreaptă adversarii. De asemenea, nivelul volumului poate fi reglat pentru oricare din cele șapte canale audio.

Această prezentare necesită JavaScript.

Tehnologie wireless superioară

Noua pereche de căști G533 beneficiază de o transmisie audio fără pierderi, oferind un sunet de înaltă fidelitate pe o rază de până la 15 metri cât și confort. Căștile păstrează o conexiune puternică chiar și în cele mai grele condiții de interferențe electro-magnetice (EMI – Electro-Magnetic Interference), în spații unde exustă zeci de semnale wireless. Conexiunea wireless cu o latență foarte redusă asigură că nu există un decalaj între semnalul audio și joc, cât și lipsa neconcordanței din timpul urmăririi de către utilizatori a filmelor sau streaming-urilor.

Design de înaltă performanță

Cu cele mai noi materiale și tehnici de fabricație, Logitech G533 Wireless Gaming Headset este un set de căști audio durabile, rezistente și ușoare pe care utilizatorii le pot purta ore întregi. Acestea dispun de niște cupe foarte ușoare pe interiorul cărora se află un material respirabil, similar echipamentelor sportive, și care poate fi dat jos foarte ușor pentru curățare.

Smart mute și microfon

Căștile Logitech G533 integrează cu success populara funcționalitate auto-mute a microfonului pliabil si îmbunătățește anularea zgomotului de fond și reglajul EQ pentru a oferi cel mai clar semnal audio în perioada discuțiilor care au loc în sesiune profesioniste de jocuri. Noul filtru pop de reducere a zgomotelor diminuează impactul sonor al șuieratului, sâsâitului și pocniturilor.

Baterie durabilă

Acumulatorii reîncărcabili ai căștilor Logitech G533 pot rezista timp de până la 15 ore fără întrerupere în urma unei singure încărcări făcând din aceste căști accesoriul perfect chiar și pentru cele mai lungi sesiuni de gaming. De asemenea, acumulatorii pot fi schimbați. Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS), utilizatorii pot monitoriza nivelul de încărcare al căștilor pentru a nu fi nevoiți să părăsească vreo sesiune de gaming fix când acțiunea este în desfășurare.

Control Fine-Tune

Căștile Logitech G533 Wireless Gaming Headset dispun de un microfon amplasat pe un braț pliabil ce anulează zgomotul de fond pentru o claritate ridicată a vocii în timpul comunicării. Pe cupa stângă a căștilor este amplasat un buton de comandă ce permite reglarea nivelului sunetului, împreună cu un buton mute pentru microfon. Pentru închiderea automată a microfonului, utilizatorii nu trebuie decât să strângă brațul pliabil pe care acesta este amplasat. Pentru o reglare fină a sunetului și a egalizatorului cât și a tonului lateral și a nivelurilor microfonului, utilizatorii pot folosi Logitech Gaming Software. De asemenea, butonul mute poate fi reprogramat prin intermediul LGS pentru alte întrebuințări precum “play/pause” sau start/stop.

NEWARK, Calif. — Jan. 4, 2017 — Logitech

Hits: 14

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: