Logitech dă tonul voiei bune la birou

Logitech invită toți utilizatorii să aducă petrecerea la birou prin intermediul noii colecții de mousi haioși și colorați 2016 Party Collection. Inspirați de stilul Memphis al anilor ’80 ce pune accent pe imagini luminoase și pe un design cu modele grafice în culori contrastante mousii din noua colecție Party sunt un mare mash-up de obiecte și lucruri preferate ca pepenii verzi, păsările flamingo, acadelele și altele.

160219_Logitech_Panda_014[2]

Îndrăzneața serie de modele a colecției de anul acesta aduce un dram de fantezie designului modelului de mouse Logitech® M238 Wireless. Acest mouse fără fir reflectă într-un mod distractiv, atitudinea extremă a culturii pop din ziua de astăzi.

 “Anul acesta toată lumea este invitată să petreacă. Noua serie de modele de mousi Party Collection 2016 este concepută pentru a pune un zâmbet oricărei sarcini de lucru. Am adunat mai multe lucruri îndrăgite de utilizatori și le-am amestecat împreună pentru a crea un mare și neașteptat mash-up ce este la modă și inspiră expresia individuală” a declarat Anatoliy Polyanker, director de portofoliu și brand al Logitech.

 

Distractiva și mult prea funcționala nouă serie Party Collection poate fi utilizată fără nici o problemă timp de 12 luni cu numai o singură baterie. Navigați lin și ușor pe paginile web sau documente diverse prin intermediul confortabilei rotițe de derulare, indiferent dacă utilizați Windows, Mac OS, Chrome OS sau Linux. Receptorul nano USB permite navigarea de la o distanță de până la 10m.

Prețuri și disponibilitate

Noua serie de mousi Party Collection 2016 urmeaza să apară în magazinele de specialitate luna aceasta la un preț de 109.9 lei. Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați site-ul Logitech.

Despre Logitech

Logitech concepe produse care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu 30 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe oameni mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Newark, California — 1 Iunie, 2016 — Logitech

Hits: 20

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: