LINO LADA te provoacă să prepari tu înghețata!

Cu ce te răcorești și îndulcești când de căldură te topești? Cu o înghețată, firește! Dar nu cu una cumpărată, când poți să o prepari chiar tu, acasă. Mai cu seamă că ai la dispoziție foarte multe fructe de sezon.

Avantajul unei înghețate preparate în casă este acela că ea conține ingrediente naturale și că poți controla cantitatea de zahăr pe care o folosești. Ba mai mult, poți chiar renunța la adaosul de zahăr, bazându-te numai pe fructoza din fructe. Sau, cel mult, îndulcind-o cu miere. Iată cel mai simplu mod de a prepara înghețată artizanală, acasă:

Ai nevoie de: 400 g iaurt grecesc, 200-250 g de fructe proaspete (afine, piersici, caise, mango, banane, pepene galben etc), o lingură de miere (opțional).

Cum se prepară

Spală fructele (dacă este cazul), taie-le în bucățele mici (la fel, dacă este cazul) și pune-le la congelator pentru a îngheța. După ce au înghețat, transferă-le într-un blender, adaugă mierea și mixează până obții un piure fin. Într-un castron amestecă piureul de fructe cu iaurtul, apoi toarnă compoziția obținută într-un recipient adecvat (poate fi chiar și o tavă pentru chec). Acoperă cu folie alimentară și pune înghețata la congelator pentru cel puțin 4-6 ore.

Ei bine, acum vine partea interesantă: servirea. De ce? Pentru că înghețata ta, care pare atât de simplă, poate deveni sofisticată atât ca gust cât și ca aspect! Cum faci asta? Tot simplu, bineînțeles! Trebuie doar să alegi unul dintre sortimentele de LINO LADA, delicioasa cremă tartinabilă din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, atent selecționate, care i-a cucerit și pe cei mari, nu doar pe cei mici. Este perfectă pentru a fi consumată sub diverse forme (ca umplutură pentru clătite, prăjituri, croissante, brioșe sau chiar direct cu lingura, din borcan) dar este tototdată un topping excelent pentru înghețată. Cum spuneam, trebuie doar să alegi ceva pe gustul tău, între LINO LADA ciocolată, LINO LADA Lapte, LINO LADA Duo, LINO LADA Cocos sau LINO LADA Gold, produsul premium pentru momente cu totul speciale. Mai stai pe gânduri?! Pregătește fructele, iaurtul, dar mai ales toppingul și apucă-te de treabă!

Views: 0

Lasă un răspuns