LINO LADA din sertar te atrage involuntar!

Știm (din surse sigure și de toată încrederea) că toți părinții au un sertar secret în care țin dulciurile pentru copii. Și mai știm că părinții câteodată trișează și se înfruptă pe ascuns din bunătățile tăinuite. Hai, recunoaște sincer! Ba de poftă, ba pentru că  – vezi Doamne – ți-a scăzut nivelul de energie și ai nevoie de un… booster. Problema nu este că ai un astfel de ascunziș cât ceea ce ascunzi în el. Pentru că dulciurile, până la urmă, nu sunt cel mai mare păcat. Mai degrabă ce fel de dulciuri îi oferi copilului face diferența, dacă sunt dintre cele de calitate sau nu. Dacă pe lângă zahăr ele conțin și nutrienți, și vitamine, și minerale. „Imposibil!”, ai spune. Ei bine… Ei bine, da, există și deserturi care nu fac rău ci, dimpotrivă, oferă organismului calciu, vitamina E, antioxidanți și multă energie.

Din 1998, brandul LINO a pus la dispoziția iubitorilor de dulce delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA, care a cucerit piața internațională rapid. Obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – crema este perfectă pentru a fi  consumată pe biscuiți, de exemplu, ca umplutură pentru clătite sau cornuri sau ca atare, direct din borcan, cu o lingură maaaare!

Gama LINO LADA conține cinci produse, fiecare dintre ele având caracteristici distincte în ceea ce privește gustul. LINO LADA Cocos este o cremă tartinabilă albă, din lapte, cu alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos, o combinație irezistibilă și – foarte important! – fără gluten, așa încât și cei care au intoleranță la acesta să o poată consuma în siguranță.

Preferi alunele de pădure? Avem și pentru tine: LINO LADA cu alune de pădure. O cremă cu un gust fabulos, al cărei secret stă în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Fiind un produs bogat în vitamine și minerale, poate fi nu doar un mic dejun delicios alături de un pahar cu lapte, ci și unul hrănitor, care să ofere energie pentru întreaga zi. Reține și că vitamina E din alune, alături de calciul din lapte realizează, împreună, un echilibru nutrițional perfect. Și pentru că tocmai am amintit de lapte, să ai în vedere și LINO LADA Lapte, cu gustul și textura irezistibilă a laptelui integral (de neînlocuit pentru sănătatea oaselor și a dinților) și a celor mai fine alune.

Dificil să alegi între crema de ciocolată albă și cea neagră? Uite de asta există LINO LADA Duo, ca să nu te mai frămânți atâta! Lapte integral, cacao și alune, toate dintre cele mai bune, o combinație ireproșabilă de alb și negru.

Ei, acum, că ai descoperit cel mai bun desert pe care poți să îl oferi copilului tău, poate vrei să împărtășești și altora secretul dulcelui sănătos. Și cum gustul convinge mai repede decât o fac cuvintele, cel mai cinstit este „pe încercate”. Avem un produs Premium, care cu siguranță impresionează. Și nu doar prin gust, ci și prin forma specială de prezentare:  LINO LADA Gold. O fabuloasă cremă tartinabilă care conține cel mai ridicat procent de alune de pădure marunțite și coapte, cu un gust și-o textură pe măsură, cu un design al ambalajului care o face potrivită a fi dăruită la ocazii speciale.

Hits: 11

%d blogeri au apreciat: