Life Care Social deschide primul salon de masaj și proceduri de slăbit

Life Care Social deschide astăzi, 5 aprilie 2021, primul salon de masaj și proceduri de slăbit situat în București, în Bulevardul Timișoara, nr. 39. Acesta va fi urmat în scurt timp de alte locații menite să facă mai accesibile serviciile companiei pentru locuitorii din alte zone ale Bucureștiului.

“Adesea este necesar ca mintea să convingă corpul că are nevoie de relaxare. Dacă reușeste, omul se poate bucura de viață pe deplin! Să fii sănătos și să te bucuri de viață înseamnă să ai armonie nu doar în minte ci și în corp. Nu-ți lăsa corpul să te uite. Corpul e parte din ceea ce ești,” spune psihologul Aura Acasandrei.

Mai mult decât un simplu salon

Life Care Social nu este un simplu salon de masaj de relaxare. Compania dorește să ofere nu doar momente petrecute în mod plăcut, ci o întreagă experiență ce presupune o stare de bine fizică și sufletească. Centrele Life Care Social sprijină integrarea copiilor instituționalizați după părăsirea sistemului de protecție socială, oferindu-le acestora o slujbă din primul moment în care sunt nevoiți să-și ia viața în propriile mâini.

“Retragerea sprijinului social de care beneficiază copiii instituționalizați până la vârsta de 18 ani reprezintă un adevărat șoc pentru viitorii adulți. Noi ne propunem să le oferim acestora sprijin în formarea unei cariere în aceste momente delicate, când ei trebuie să se integreze pe piața muncii și să aibă o sursă de venit proprie și, bineînțeles, premisa unui viitor mai bun,” spune Cristian Istrătescu, unul dintre co-fondatorii Life Care Social.

Măsuri de igienă și protecție anti Covid-19

Măsurile de igienă și de protecție împotriva transmiterii Covid-19 sunt foarte importante pentru noi. Fiecare locație Life Care Social dispune de spații igienizate, dezinfectanți și măști de protecție atât pentru personal, cât și pentru clienți. Înainte și după fiecare ședință de masaj, spațiile sunt aerisite și igienizate, astfel încât, dumneavoastră, să vă simțiți în deplină siguranță.

Unde ne puteți găsi?

Life Care Social a deschis primul său centru de masaj de relaxare și proceduri de slăbit în București, dintr-o serie ce urmează să se extindă în mai multe zone ale capitalei. Primul salon de masaj este situat în București, în Bulevardul Timișoara, nr. 39 și poate fi vizitat în fiecare zi a săptămânii. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook Life Care Social (https://www.facebook.com/Life-Care-Social-108312164684839) sau pagina de web https://lifecare-social.ro.

Hits: 48

%d blogeri au apreciat: