LG și Filmbox LIVE: Cea mai mare colecție de filme 4K

 

LG Electronics (LG) continuă să revoluționeze piața divertismentului de rezoluție înaltă, iar astăzi deschide următorul capitol al dezvoltării tehnologice – odată cu noua gamă de televizoare LG SUPER UHD de pe piața din România, este disponibilă și cea mai mare colecție de filme la rezoluție 4K, constând în peste 50 de filme, sute de documentare și filme animate la o calitate nativă.

LG a creat, special pentru clienții săi, o nouă secțiune denumită „LG Cinema 4K”, care constă într-o listă cuprinzătoare de titluri cunoscute de pe marile ecrane. Mai mult, LG a lansat o nouă categorie, FunBox 4K, care cuprinde o colecție de documentare, filme despre natură și animate la rezoluție nativă, filme realizate folosind echipament 4K de la început până la sfârșit. Acestea permit utilizatorilor care nu au destul timp să urmărească un film întreg de 90 de minute, să se relaxeze vizionând un film de scurtmetraj bogat în detalii și culori detaliate.

11103213_964707003541566_7774401700993442505_o

Oferta de la LG și FilmBox Live va include conținut pentru toate gusturile – de la comedii ușoare la filme de familie până la drame, filme de acțiune sau documentare. Aceste peste 50 de filme sunt realizate de către regizori cunoscuți, precum Woody Allen, Quentin Tarantino și Roman Polanski, astfel, pe lângă calitatea imaginii, de excepție, utilizatorii vor primi și un conținut de calitate. Pentru a satisface un public cât mai larg, LG și FilmBox Live au ales filme apreciate de către audiențe globale și nominalizate la premiile Oscar și Golden Globe, precum „21 Grams”, „Moonrise Kingdom” sau „Match Point”. Colecția LG Cinema 4K include, de asemenea, filme precum „88 Minutes”, „One Day”, „American” sau „1408”, așadar fanii starurilor de cinema precum Al Pacino, Ryan Gosling, George Clooney, Samuel L. Jackson, Anne Hathaway și Scarlett Johansson pot găsi ceva pe placul lor.

Accesul la platforma FilmBox Live va fi disponibil pentru oricine achiziționează unul dintre televizoarele LG Ultra HD 4K cu funcții Smart TV din gama 2014 și 2015. Accesul la „LG Cinema 4K” prin aplicatia Filmbox Live este gratis pentru 3 luni de la data înregistrării pe https://www.lgpromo.ro.

În urmă cu câteva luni, LG a făcut primii pași către dezvoltarea și popularizarea tehnologiei 4K, realizând un parteneriat cu FilmBox Live. Acest parteneriat permitea crearea celei mai extinse biblioteci de filme, alcătuită din peste 50 de filme 4K, revoluționând astfel accesul la conținut HD. În concordanță cu acest angajament, LG a decis să extindă parteneriatul cu FilmBox Live și să le permită utilizatorilor de televizoare LG să acceseze o bază de date cu și mai multe filme care pot scoate în evidență avantajele televizoarelor LG.

Pentru mai multe informații despre promoție, vă rugăm vizitați: https://www.lgpromo.ro

22 mai 2015 – LG Electronics (LG)

Visits: 16

Lasă un răspuns