LG lansează noul monitor de gaming creat pentru jocurile de tip first person shooter

LG s-a gândit la fanii jocurilor de tip first-person shooter (FPS) și va lansa în România noul model de monitor pentru gaming 24GM77, care va fi disponibil în prima jumătate a lunii noiembrie. Având caracteristici precum rata de refresh și timp de reacție rapide, lag de intrare zero, cel mai nou monitor de gaming de la LG poate face o diferență majoră, atât pentru începători, cât și pentru avansați.

LG 24GM77 Screen

Noul monitor oferă rezoluție Full HD (1920 x 1080) și o rată de refresh de 144Hz, asigurându-se că și cele mai detaliate acțiuni de pe ecran sunt impecabil redate. Absența imaginii neclare și blurate ajută la creșterea simțului imersiunii a utilizatorului, iar funcția Motion 240 reduce timpul de răspuns al monitorului la mai puțin de o 1ms, pentru a oferi imagini de mișcare mai realiste chiar și în timpul celor mai intense scene de luptă.

“Cel mai nou monitor de gaming LG este un must-have pentru cei care caută un avantaj atunci când experimentează jocuri de tip FPS incredibil de detaliate”, a declarat Hyoung-sei Park, șef al diviziei de business IT la LG Electronics. “LG 24GM77 oferă o experiență îmbunătățită a jocurilor, cu o rată de reîmprospătare rapidă, lag de intrare redus și o serie de caracteristici pentru a oferi celor pasionați de jocuri, atăt celor începători, cât și celor avansați, experiențe deosebite.”

Modul Dynamic Action Sync (DAS) reduce considerabil lagul de intrare, care permite jucătorului să răspundă mai repede la ceea ce se întâmplă pe ecran. Mai mult decât atât, tehnologia Black Stabilizer a monitorului îmbunătățește vizibilitatea în medii întunecate, aspect des întâlnit în jocurile de tip first-person shooter. Această caracteristică luminează automat zonele întunecate ale monitorului fără a suprasatura scenele redate.

Dincolo de calitatea imaginii, LG 24GM77 a fost proiectat prioritizându-se aspectul privind confortul și pentru ușurarea utilizării în situații dificile. Monitorul de gaming oferă trei presetări convenabile ale modului de joc, care pot fi selectate prin tastele rapide din partea de jos a ecranului, pentru a optimiza imaginea tipului de joc care este jucat. Nu numai că înălțimea monitorului este ajustabilă, el poate, de asemenea, fi înclinat, astfel încât monitorul de gaming poate poziționat astfel încât să ofere un confort ergonomic optim.

București, 6 octombrie 2014 – LG

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: