LG intră într-un parteneriat cu Swarovski pentru a crea cel mai recent televizor Premium Oled

LG Electronics, cu sprijinul design-ului de la Swarovski, renumitul brand austriac de bijuterii și lider mondial producător de cristale de înaltă calitate, va prezenta un televizor unic CURVED OLED la IFA Berlin. Dispunând de un stand aerodinamic cu cristale sclipitoare completate de culorile strălucitoare și precise ale pixelilor auto-iluminatori OLED, acest televizor avansat emană eleganță fără cusur.

S OLED TV 1

Cu o grosime de doar 4 mm și o greutate de numai 16 kg, televizorul LG CURVED OLED este exemplul perfect pentru talentul Swarovski. Cu ajutorul elegantului Crystal Stand LG, ecranul curbat ergonomic pare să plutească în aer, un efect uluitor care ajută la creșterea efectului asupra telespectatorului. Pentru a crea această poziție unică, aproximativ 460 de cristale luminiscente Aurora Borealis de trei dimensiuni diferite (SS8, 10 și 12) au fost aplicate manual, folosind șabloane speciale. Rezultatul este un model strălucitor subtil, dar elegant, care transformă un televizor de ultimă generație într-o operă de artă.

Televizorul OLED de la LG oferă o precizie vizuală de neegalat datorită sistemului avansat de reglare a luminozității al companiei și datorită avantajelor inerente ale tehnologiei OLED. Telespectatorii vor vedea cum fiecare pixel prinde viață și se vor bucura de realismul incredibil al culorilor naturale, clare și de rata de contrast infinită. Un produs unic care combină cea mai bună tehnologie cu cel mai bun design, televizorul de lux LG CURVED OLED cu cristale Swarovski strălucește atât la propriu, cât și la figurat.

S OLED TV 2

“Suntem incântați să prezentăm acest televizor unic – primul în colaborare cu designeri de la Swarovski – vizitatorilor de la IFA,” a declarat Hyun-hwoi Ha, președinte și CEO al companiei LG Home Entertainment. “Exemplul perfect pentru lux și rafinament, cristalele Swarovski și televizorul premium OLED de la LG se completează reciproc perfect. Cristalele ajută la crearea unui aspect superb, în timp ce tehnologia noastră OLED asigură un nivel de calitate a imaginii uimitor.”

Televizoarele în ediție limitată OLED de la LG vor fi expuse la IFA 2014 în sala 11.2 din Messe Berlin între 5 și 10 septembrie și vor fi puse în vânzare clienților europeni în ultimul semestru al anului.

București, 2 septembrie 2014 – LG Electronics

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: