LG G4: Cel mai avansat smartphone LG de până acum vine în România

LG Electronics (LG) a lansat astăzi mult așteptatul smartphone LG G4 în cadrul evenimentului de lansare care a avut loc în București, la Palatul Bragadiru. Aproximativ 100 de invitați s-au strâns pentru a vedea noul LG G4, succesorul apreciatului G3, smartphone care a devenit un adevărat punct de referință după lansarea care a avut loc anul trecut.

LG G4 este conceput pentru a oferi utilizatorilor o eleganță confortabilă, o experiență vizuală extraordinară și o experiență de utilizare avansată. Camera de fotografiat a LG G4 dispune de o lentilă cu apertură F1.8, rar întâlnită la smartphone-uri, care permite ca până la 80% mai multă lumină să atingă senzorul de imagine, comparativ cu LG G3. Inovatoarei camere îi este alăturat noul ecran IPS Quantum, care prezintă îmbunătățiri din toate punctele de vedere față de avansatul ecran Quad HD al LG G3. Design-ul exterior Slim Arc și interfața grafică a LG G4 au fost special concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor, sporind ergonomia și ușurința în utilizare.

C18G5225

„Lansarea LG G4 pe piața din România la scurt timp după evenimentul de prezentare care a avut loc la nivel global este un moment important atât pentru noi, cât și pentru întreaga industrie a comunicațiilor mobile din România,”a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România. „De la momentul lansării globale și până astăzi, noul G4 a devenit deja foarte apreciat pentru design-ul său avangardist, camera foto de cea mai bună calitate și funcțiile specifice LG care ușurează experiența de utilizare. Ne bucurăm că putem aduce acest smartphone de top pe piața din România la un interval așa de scurt și suntem convinși că utilizatorii se vor bucura din plin de toate funcțiile avansate ale LG G4.”

Design confortabil și elegant
LG a investit o atenție specială în materialele utilizate la construcția noului vârf de gamă. LG G4 este disponibil în România în varianta cu carcasă de piele de cea mai bună calitate, în 3 culori. Pielea, tratată cu tananți vegetali, este perfect ecologică și poate fi reciclată cu ușurință, din moment ce nici un compus chimic aspru nu este utilizat. G4 mai este disponibil și în alte variante de materiale pentru capacul spate, Ceramic White, Metallic Gray și Shiny Gold.

Datorită design-ului specific Slim Arc, care oferă o protecție sporită ecranului, telefonul este cu 20% mai rezistent decât un telefon plat, în special în situația căderii acestuia; în plus, acest design permite ca telefonul să fie mai confortabil de ținut în mână.

Experiență vizuală extraordinară
LG a proiectat camera foto de 16 MP a LG G4 cu scopul clar de a permite realizarea unor imagini excelente, chiar și în condiții slabe de iluminare. Camera dispune de deschidere F1.8 care permite ca o cantitate de lumină cu 80% mai mare să atingă senzorul. LG a realizat îmbunătățiri semnificative și în ceea ce privește performanțele camerei în condiții slabe de iluminare, prin intermediul OIS 2.0. Mai mult, modul Manual permite fotografilor cu experiență să controleze în mod direct focalizarea, viteza de expunere, ISO, compensarea expunerii și balansul de alb pentru fiecare poză în parte. Fotografii avansați pot, de asemenea, să salveze imaginile în format RAW, în plus față de JPEG, pentru posibilități de editare mai precise fără pierderea detaliilor.

Pentru niște selfie-uri bune de pus în ramă, LG a utilizat o cameră frontală de 8MP care permite realizarea de poze portret sau de grup clare și pline de detalii. Gesture Interval Shot îmbunătățește funcția Gesture Shot prin realizarea a 4 fotografii la interval de două secunde, existând astfel mai multe șanse de realizare a pozei perfecte chiar și în cele mai dificile condiții. Declanșarea este ușor de realizat, pur și simplu prin deschiderea și închiderea palmei de două ori în fața camerei.

Un salt enorm a fost realizat și în ceea ce privește tehnologia de display, LG G4 fiind primul smartphone care utilizează noul display IPS Quantum de 5,5 inci, care permite reproducerea culorilor cu 20% mai bună, îmbunătățirea luminozității cu 25% și contrast mai mare cu 50%. Este primul display Quad HD care utilizează tehnologia Advanced In-Cell Touch (AIT), tehnologie care combină ecranul LCD și senzorul de atingere într-un singur strat pentru o mai bună reproducere a culorilor și precizie la atingere. Acest nou ecran este calibrat conform cu standardele DCI (Digital Cinema Initiatives) de expresie de culoare, utilizată de studiourile de top de la Hollywood.

Putere și performanță
În cazul G4, ecranul de calitate nu presupune un rabat în ceea ce privește autonomia bateriei. LG G4 este echipat cu o baterie detașabilă de 3.000mAh, rar întâlnită pe piața actuală a smartphone-urilor de top. În combinație cu beneficiile oferite de către performantul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 808 cu X10 LTE, LG G4 nu are nici o problemă în a trece printr-o întreagă zi de utilizare normală. De fapt, bateria LG G4 va rezista cu aprox. 20% mai mult decât cea de pe G3, având aceeași capacitate.

Experiență de utilizare
LG G4 este primul telefon care utilizează noua experiență de utilizare UX 4.0 care promite să fie mai ușor de utilizat și mai intuitivă.
• Quick Shot permite utilizatorilor să realizeze poze fără a porni aplicația dedicată prin dubla atingere a butonului de pe spatele telefonului, în timp ce ecranul este stins. LG G4 dispune de un timp extrem de scurt de deschidere a camerei de doar 6 zecimi de secundă.
• Cu noua aplicație Gallery, vizionarea cu ușurință a mii de fotografii se realizează cu ușurință. Funcția Memories organizează fotografiile și clipurile video automat în albume pe baza datei și locului unde au fost realizate, fără a fi necesar upload-ul acestora în cloud.
• Event Pocket permite utilizatorilor să creeze un singur calendar unic prin drag-and-drop-ul evenimentelor și întâlnirilor din mai multe calendare și platforme social media. După setup-ul inițial, nu mai este necesar accesul în mai multe calendare.
• Funcția îmbunătățită Smart Notice oferă notificări personalizate despre vreme, călătorii și altele prin analizarea obiceiurilor, cum ar fi metoda prin care utilizatorul merge la muncă. Această analiză permite Smart Notice să ofere mesaje personalizate, precum “Asigurați-vă că v-ați luat umbrela pentru drumul spre metrou.”
• Quick Help permite utilizatorilor să caute răspunsuri instant pentru orice întrebare despre utilizarea LG G4, chiar în widget-ul Smart Notice. Quick Help ghidează utilizatorii prin preferințele LG G4 și poate chiar programa un apel la serviciul clienți.

LG a încheiat parteneriate pentru îmbunătățirea experienței generale oferite de către G4. Google Office este pre-instalat pe LG G4, iar utilizatorii G4 vor primi în plus 100GB în Google Drive pentru 2 ani. Cu MirrorLink și G4, proprietarii mașinilor Volkswagen se vor putea bucura de o versiune special concepută pentru utilizarea la volan a interfeței G4 pe ecranul mașinii pentru o integrare completă cu contactele, sistemul de navigație și muzica de pe telefon.

Un plus de eleganță cu LG și Musette
LG a realizat, împreună cu binecunoscutul brand de încălțăminte și accesorii Musette, un parteneriat pentru a aduce celor care au cumpărat un telefon LG G4 un plus de eleganță. Aceștia vor putea asorta telefonul lor LG G4 cu cele mai elegante produse Musette. Campania, care poartă titlul “Cumpără un telefon LG G4 și iți facem CADOU un voucher Musette!”, se va desfășura în perioada 1 iunie – 31 august și va consta în oferirea unui voucher cadou în valoare de 500 de lei valabil în magazinele Musette pentru orice telefon LG G4 achiziționat.

LG G4 va fi disponibil începând de astăzi la toți operatorii de telefonie mobilă dar și la retailerii Electro IT din România.

Specificații cheie:

• Chipset: Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 808cu X10 LTE
• Ecran: Ecran de 5,5inci Quad HD IPS Quantum (2560 x 1440, 538ppi)
• Memorie: 32GB eMMC ROM, 3GB LPDDR3 RAM / slot microSD
• Cameră: Spate 16MP cu F1.8 Aperture / OIS 2.0 / Față 8MPcu F2.0 Aperture
• Baterie: 3,000mAh (detașabilă)
• Sistem de operare: Android 5.1 Lollipop
• Dimensiuni: 148.9 x 76.1 x 6.3 – 9.8mm
• Greutate: 155g
• Rețea: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
• Opțiuni de conectare: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1LE / NFC / USB 2.0
• Culori: [Ceramic]Metallic Gray / Shiny Gold /
[Genuine Leather]Black / Brown / Red / Sky Blue / Beige / Yellow
• Altele: Manual Mode / Gesture Interval Shot / Quick Shot

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: