LG dezvaluie primele televizoare OLED ce suporta NVIDIA G-SYNC pentru gaming pe ecrane mari

  • Combinația dintre calitatea OLED, HDMI 2.1 și funcțiile avansate
  • Transpune jocurile pe cele mai recente televizoare LG într-o nouă dimensiune

LG Electronics (LG) și-a unit forțele cu NVIDIA pentru a transforma în realitate visurile gamerilor, adăugând uimitoarelor sale televizoare OLED din 2019 (modelul 65/55E9, modelul 77/65/55C9) suport pentru NVIDIA G-SYNC® Compatibility. Cele mai noi produse OLED de la LG oferă viteze fulgerătoare și reproduc incredibil culorile; superioritatea performanței și calității imaginii acestora a fost validată prin testele NVIDIA G-SYNC Compatible pentru a asigura o experiență de gaming lină și captivantă, fără pâlpâieli, întreruperi sau pauze.

 

Având o calitate excepțională a imaginii, un decalaj foarte mic al redării și un timp de răspuns ultrarapid, televizoarele LG OLED și-au câștigat deja o reputație de redare a unei performanțe optimizate de joc. Adiția NVIDIA G-SYNC Compatibility ridică din nou ștacheta, garantând un gaming de PC și mai captivant pe ecranele mari ale modelelor LG OLED 4K, disponibile la diagonale între 55 și 77 de inch.

Tehnologia OLED de la LG adâncește utilizatorii și mai mult în mijlocul acțiunii jocurilor lor preferate, folosindu-se de precizia controlului individual al pixelilor pentru a produce imagini incredibil de reale. Alături de contrastul infinit și reproducerea foarte precisă a culorilor, televizoarele oferă un timp de răspuns ultrarapid, cu o rată de refresh de până la 120 Hz. Decalajul redării – ce poate face diferența dintre victorie și înfrângere – este abia perceptibil, încadrându-se în gama de 6 milisecunde pentru conținut 1440p content la 120 Hz și în gama de 13 milisecunde pentru conținutul 4K la 60 Hz. Decalajul minimal al televizoarele OLED LG, de mai puțin de un cadru și fără pierderi ale calității imaginii, le face să fie ecrane ideale pentru jocuri.

În plus, cele mai noi modele de televizoare OLED LG suportă o varietate de formate HDR populare, ce îmbunătățesc și mai mult experiența de gaming. Utilizatorii pot juca titlurile compatibile în format dynamic HDR10 sau Dolby Vision (cu până la 120 cadre pe secundă pentru conținutul Full HD), profitând de specificații HDMI 2.1 precum modul automat de latență scăzută (auto low latency mode – ALLM), canalul avansat de retur audio (enhanced audio return channel – eARC) și rata variabilă de refresh (variable refresh rate – VRR).

Pentru a spori senzația de imersiune a privitorilor în timpul jocurilor sau al redării conținutului cu mișcări rapide, televizoarele LG OLED din 2019 suportă formate audio cinematice, inclusiv Dolby Atmos și tehnologia inovatoare de sunet fără pierderi Dolby TrueHD. Având acoperite cele mai bune opțiuni premium pentru sunet și imagine, utilizatorii pot auzi și vedea conținutul așa cum au intenționat creatorii acestuia. Aceste modele încorporează și sunetul AI bazat pe tehnologia deep learning de la LG, pentru un sunet virtual surround 5.1.

“Nu e un secret că televizoarele OLED LG sunt râvnite de gamerii din toată lumea, iar noi ne-am dedicat optimizării experienței OLED de joc pentru ei,” a declarat Sam Kim, vicepreședinte senior al diviziei de planificare pentru produse TV din cadrul companiei LG Home Entertainment. “Odată cu adopția NVIDIA G-SYNC, noi arătăm că televizoarele OLED beneficiază de suport din partea celor mai bune mărci de hardware pentru jocuri, pentru ca produsele lor să arate pe cât de bine posibil.”

“Suntem încântați să oferim suport G-SYNC Compatible pentru televizoarele OLED LGdin 2019 și suport pentru HDMI Variable Refresh Rate pe plăcile noastre video GeForce RTX 20-Series,” a declarat Matt Wuebbling, șeful de marketing GeForce din cadrul NVIDIA. “Gamerii vor fi uluiți de responsivitatea și imaginile veridice de pe aceste televizoare în timp ce joacă cele mai recente jocuri pe PC, acestea incluzând tehnologia ray-tracing în timp real, oferită de GeForce.”

Suportul NVIDIA G-SYNC Compatible pentru televizoarele OLED LG din 2019 va fi disponibil pe anumite piețe în următoarele săptămâni, prin intermediul unei actualizări firmware.

SEUL, 11 septembrie 2019 — LG Electronics (LG)

%d blogeri au apreciat: