LG atribuie poziția de lider la nivel global inovatorului motor invertor

În timp ce consumatorii din întreaga lume pun accentul pe o varietate de caracteristici în momentul alegerii aparatelor electrocasnice, eficiența energetică este, de obicei, un aspect important. LG Electronics (LG) este lider mondial în industria de electrocasnice, în mare măsură datorită abilității de a furniza aparate electrocasnice ușor de utilizat și care dispun de un consum redus de energie.

11050160_964709176874682_1740992660981337057_o

Un exemplu excelent al capacității de inovare a LG este motorul invertor, utilizat în multiple metode inteligente în cadrul electrocasnicelor LG de top. Motorul invertor al mașinilor de spălat LG utilizează o gamă variată de mișcări care oferă rezultate optime de spălare pentru o mare diversitate de materiale. În ceea ce privește frigiderele, datorită acestui tip de motor, alimentele sunt menţinute la o temperatură optimă, iar cele mai recente aspiratoare fără fir LG au o durabilitate mai mare datorită ajustării volumului de aspirare. În cazul aparatelor de aer condiţionat, motorul invertor permite menţinerea unei temperaturi constante, eliminând astfel fluctuaţiile de temperature.

Maşini de spălat – Motorul invertor Direct Drive

Spre deosebire de motoarele tradiţionale ce dau acelaşi randament, indiferent de volumul de spălare, motorul invertor LG Direct Drive îşi ajustează automat puterea în funcţie de necesitate. Prin renunţarea la cureaua şi scripetele motoarelor tradiţionale, LG Inverter Direct Drive amplifică eficienţa motorului, diminuează consumul de energie şi creşte durabilitatea acestuia, fiind astfel mai rezistent la defecţiuni. Aceste mecanisme operaţionale simplificate ajută şi la diminuarea zgomotului. Acest motor revoluţionar se află şi la baza tehnologiei de spălare LG 6 Motion Direct Drive, tehnologie care se foloseşte de o combinaţie de şase tipuri de mişcări de spălare diferite (agitare, clătire, rotire, filtrare, legănare şi frecare) care funcţionează în combinaţie pentru a oferi un număr de cicluri de spălare personalizate. Flexibilitatea şi adaptabilitatea Inverter Direct Drive îl transformă în soluţia ideală pentru maşinile de spălat utilizate pentru o mare diversitate de materiale. Astfel de inovaţii au contribuit la consolidarea poziţiei de lider a LG pe piaţa maşinilor de spălat.

Frigiderele – Compresorul invertor linear

Prin menţinerea unui nivel constant de aer rece, frigiderele de la LG îşi folosesc eficientele motoare cu compresor linear astfel încât să se asigure că alimentele dinăuntru sunt păstrate la o temperatură constantă. Acest lucru este valabil şi în condiţii variate, cum ar fi atunci când uşa frigiderului este deschisă şi închisă în mod regulat, sau chiar şi atunci când frigiderul nu este deschis pentru o perioadă îndelungată. Compresorul invertor linear menţine volumul corect de aer rece şi creşte eficienţa energetică, în timp ce zgomotul este diminuat. Compresorul invertor linear foloseşte un piston drept, în loc de unul convenţional, determinând o scădere a frecării interne. Această schimbare a design-ului motorului nu numai că permite frigiderului să genereze mai puţin zgomot în timpul funcţionării, dar şi creşte considerabil eficienţa, fiabilitatea şi durabilitatea frigiderului.

Aparatele de aer condiționat – Inverter V

Avansatul compresor LG BLDC permite aparatelor de aer condiţionat LG Inverter V să reducă consumul de energie cu până la 60%. Noua tehnologie Inverter V le asigură consumatorilor un aer de mai bună calitate în casă, reducând, totodată, facturile la electricitate şi generând mai puţin zgomot în timpul funcţionării.

Rezistența motoarelor Inverter cu care sunt echipate mașinile de spălat, frigiderele, aspiratoarele și aparatele de aer condiționat LG este susținută și de cei 10 ani de garanție de care dispun acestea.

,,LG s-a străduit în permanenţă să îşi îmbunătăţească tehnologia motorului invertor, acesta determinând o creştere a eficienţei energetice şi performanţe remarcabile ale întregii noastre game de electrocasnice,” a declarat Jo Seong-jin, preşedinte şi CEO al LG Home Appliance şi Air Solution Company. ,,Tehnologia inovatoare ce stă la baza acestor motoare ne-a ajutat să devenim lideri la nivel global pe piaţa aparatelor electrocasnice şi credem că, dacă continuăm să ne adaptăm produsele la nevoile consumatorilor, compania va avea rezultate chiar mai bune”.

București, 2 iulie 2015 – LG

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: