Lenovo și Motorola prezintă Smart Connect, o nouă modalitate de a tranziționa între dispozitive

Tranziția între PC, telefon și tabletă și partajarea conținutului între ecosistemele digitale sunt simplificate cu Smart Connect

Astăzi, Lenovo și Motorola au lansat Smart Connect, o soluție software care simplifică conectarea între ecosistemele digitale pentru a crea o experiență fluidă între dispozitive. Lansarea Smart Connect demonstrează angajamentul companiilor de a oferi soluții software mai inteligente și accesibile.

Ideal pentru toți utilizatorii, inclusiv pentru studenți, întreprinderi, gameri și creatori de conținut, Smart Connect elimină întreruperile la trecerea de la un dispozitiv compatibil* la altul, prin conectarea fără întreruperi a dispozitivelor de bază precum telefoane, tablete și PC-uri. Acest lucru le permite utilizatorilor să mențină un flux de lucru neîntrerupt. De asemenea, utilizatorii nu trebuie să achiziționeze dispozitive cu același sistem de operare pentru a beneficia de acest process simplificat.

Utilizatorii pot amplifica cu ușurință tot ceea ce este afișat pe telefoanele lor pe un ecran mai mare, de exemplu, pot muta cu ușurință jocurile, filmele, emisiunile și aplicațiile de pe telefon pe un televizor pentru a avea mai mult spațiu de lucru și de joacă.

Smart Connect oferă experiențe precum:

●      Cross control: Navighează între PC, tabletă și telefon folosind o singură tastatură și un singur mouse, asigurând o mișcare lină a cursorului pentru o experiență fără întreruperi. Acest lucru face ca editarea unui document pe un PC Lenovo, în timp ce extragi conținut de pe o tabletă și te întâlnești simultan cu colegii prin intermediul unui smartphone, să fie o experiență fluidă în întregul ecosistem de dispozitive.

●      Swipe to stream: Mută activitățile aplicației între dispozitive cu o simplă glisare. Poțo viziona un videoclip pe o tabletă și poți relua de unde ai rămas pe PC sau poți începe să asculți un podcast pe un smartphone Motorola în timp ce faci jogging și poți continua să asculți pe un alt dispozitiv acasă. Cu o singură glisare poți menține redarea continuă fără întreruperi.

●      Notification sync: Rămâi la curent cu mesajele și notificările de pe orice dispozitiv, asigurându-te că poți rămâne la curent fără a fi nevoie să treci de la un dispozitiv la altul și să întrerupi fluxul.

●      Share hub: Partajază fără efort fișiere și media pe diferite dispozitive compatibile, cu sisteme de operare diferite, pentru a simplifica sarcinile, de la planuri de călătorie la notițe. Cu Share Hub, studenții pot accesa și partaja fișiere mari fără probleme pe dispozitivele conectate, fără a ocupa tone de spațiu de stocare. Fie că este vorba de editarea celui mai recent dans viral TikTok pe un PC sau de partajarea fișierelor de proiect de grup, Share Hub simplifică și eficientizează stocarea.

●      Smart clipboard: Elimină necesitatea de a trimite un e-mail sau de a utiliza un serviciu de mesagerie pentru a copia imagini pe un alt dispozitiv prin copierea și lipirea textului sau a imaginilor de pe telefoane, PC-uri sau tablete ca și cum ai lucra pe un singur dispozitiv.

●      Instant hotspot: Transformă un telefon într-un HotSpot pentru conectivitate la internet instantă și protejateă pentru o tabletă sau un PC, fără a fi nevoie să introduci o parolă.

●      Webcam: Profită de camerele de înaltă rezoluție și transformă smartphone-ul într-o cameră web pentru apeluri video sau transmisiuni în direct, îmbunătățind prezența la distanță. De asemenea, utilizatorii pot maximiza apelurile video de pe telefon, mutându-le pe un televizor cu ecran mare.

●      Mai mult spațiu de muncă și joacă: Amplifică tot ceea ce poate face un dispozitiv Motorola, cu ajutorul căruia poți transmite videoclipuri, juca jocuri sau lansa un desktop mobil de pe dispozitivul pe un televizor inteligent.

Smart Connect va introduce noi experiențe și posibilități pentru utilizatori și va fi disponibil pe orice PC Lenovo care rulează pe Windows 10 sau o versiune ulterioară prin intermediul magazinului Microsoft, precum și pe anumite tablete Lenovo și dispozitive Motorola prin intermediul Google Play Store. 

Compatibilitatea dispozitivelor și cerințele vor fi furnizate în momentul lansării. Această funcție va fi disponibilă în lunile următoare.

* Detaliile privind compatibailitatea dispozitivelor vor fi comunicate la momentul lansării.

Visits: 0

Lasă un răspuns