Lenovo se pregătește pentru SOLIDWORKS World 2017

Lenovo Workstations anunță că va expune trei noi stații de lucru mobile în cadrul ediției 2017 a SOLIDWORKS World. Lansarea Lenovo ThinkPad P51s și P51, precum și a Lenovo ThinkPad P71 pregătit pentru realitatea virtuală (VR), oferă participanților posibilitatea de a vedea aceste stații de lucru actualizate și de a se bucura de o demonstrație interactivă a tuturor capabilităților integrate în aceste dispozitive de lucru performante, subțiri și ușoare – inclusiv cele mai noi plăci grafice NVIDIA® Quadro® pentru dispozitive mobile și VR-ready.

Thinkpad_P51

Conceput pentru a livra un nivel revoluționar de performanță, fiabilitate și o durată de viață mai mare a acumulatorului, noul ThinkPad P51s dispune de o nouă carcasă, proiectată să îndeplinească nevoile clienților care își doresc un dispozitiv puternic, dar portabil. Concepută cu gândul la inginerii și designerii profesioniști, această stație de lucru mobilă este dotată cu procesoare Intel Core i7 generația a 7-a și cele mai noi plăci grafice NVIDIA® Quadro® dedicate, precum și un ecran 4K UHD IPS cu cameră IR opțională.

ThinkPad P51s continuă să aibă un design ușor, cu 22 g sub greutatea generațiilor anterioare, și dimensiunea unui Ultrabook chiar dacă integrează toate aceste caracteristici tehnice inovative. De fapt, P51s este cea mai ușoară și mai subțire stație de lucru mobilă ThinkPad de până acum. Prevăzută cu tehnologia Intel Thunderbolt 3 cu soluție de andocare, ThinkPad P51s oferă utilizatorilor o conectivitate ultra-rapidă și capacitatea de a transfera super rapid fișiere de mari dimensiuni. Acest dispozitiv realizează toate aceste operațiuni, oferind în același timp o durată de viață extremă a acumulatorului.

Lenovo va prezenta și noul ThinkPad P51 – cu ecran 4K IPS, 100% acoperire a gamei cromatice și soluția de calibrare a culorilor X- Rite® Pantone®  – precum și primul ThinkPad P71 VR-ready. Aceste stații mobile au fost testate în baza MIL-SPEC și sunt dotate cu un sistem de răcire cu două ventilatoare pentru a permite clienților să valorifice la maxim sistemul pentru o utilizare zilnică mai fiabilă. Mai mult, noile stații de lucru oferă o memorie de 2400MHz DDR4, cea mai rapidă memorie disponibilă într-o stație de lucru mobilă, cu potențial de stocare masiv, și are capacitatea de a gestiona până la patru dispozitive de stocare. Integrând cele mai noi procesoare Intel® Xeon® pentru stații mobile, aceste sisteme din seria ThinkPad P certificate ISV dau utilizatorilor puterea și portabilitatea de care au nevoie pentru a lucra mai bine și mai rapid.

Această prezentare necesită JavaScript.

De asemenea, Lenovo dă viață realității virtuale cu noul ThinkPad P71. Una dintre cele mai intens discutate tehnologii în acest moment, VR are capacitatea de a oferi noi perspective vizuale și experiențe submersive în fluxul de lucru al clienților Lenovo. Datorită unui GPU integrat NVIDIA® Pascal-based Quadro®, noul Lenovo ThinkPad P71 oferă un nivel de performanță impresionat, superior experiențelor de până acum cu stațiile de lucru mobile, fiind certificat Oculus, HTC și NVIDIA pentru VR-ready.

“Creatorii de conținut care lucrează cu fluxuri de lucru VR solicitante au nevoie de cea mai robustă și fiabilă performanță posibilă”, a declarat Bob Pette, vice președinte, Professional Visualization, NVIDIA®. “Noua stație de lucru mobilă Lenovo ThinkPad P71 cu suport VR și placă grafică bazată pe tehnologia Quadro® Pascal pentru stații de lucru mobile livrează performanța, capabilitățile și memoria necesară pentru a crea cele mai convingătoare experiențe VR oriunde v-ați afla”.

ThinkPad P71 le oferă profesioniștilor din orice industrie, de la mass-media și divertisment până la producție, cel mai puternic sistem dedicat tehnologiilor noi și emergente pentru a îndeplini exigențele celor mai pretențioși utilizatori care lucrează în cele mai solicitante domenii.

De exemplu, SuperSphere, companie de creare de conținut VR care își propune să depășească limitele realității virtuale, utilizează stația de lucru ultra performantă ThinkPad P71 pentru realizarea de montaje video, pentru producția, regia sau creația de conținut de brand, pentru crearea experiențelor pentru programele rețelelor de televiziune sau reclamelor obișnuite în modele de producție hibrid, precum și experiențe VR high-end online.

“Pentru a crea conținut de înaltă calitate chiar și când suntem în deplasare, avem nevoie de performantele stații de lucru mobile Lenovo care ne permit să ascundem performanța unui desktop în rucsac”, a declarat Jason Diamond, partener și director în cadrul SuperSphere. “Faptul că domeniul principal de activitate al companiei constă în VR presupune ca noi să călătorim în numeroase locuri, iar ThinkPad P71 ne permite să atingem aceleași funcționalități și același nivel de productivitate oriunde ne-am afla”.

La nivel global, Lenovo ThinkPad P51s va fi disponibil în luna martie, cu un preț de pornire de 1.049 de dolari, în timp ce ThinkPad P51 și P71 vor fi disponibile în luna aprilie, la prețul 1.399 dolari și, respectiv, 1.849 de dolari. Pentru a afla mai multe informații despre aceste produse noi și puterea tehnologiei de a transforma modul în care lucrați, vizitați https://www.thinkworkstations.com/.

În cadrul SOLIDWORKS World, Lenovo va expune și o serie de soluții VR pentru uz profesional și noi tehnologii prin demonstrații interactive oferite de partenerii Virtalis și DotProduct. Invităm toți participanții să ne viziteze la standul #401 pentru a vedea cum Lenovo valorifică tehnologia VR la nivelul domeniilor precum inginerie, producție, arhitectură și nu numai.

București, 8 februarie 2017 – Lenovo

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: