Lenovo lansează VIBE K5 Plus, proiectat să te distreze și să te impresioneze, la un preț mult mai mic

Lenovo lansează smartphone-ul Lenovo VIBE K5 Plus, un produs creat pentru pasionații de muzică și divertisment. Cu un ecran FHD de 5”, procesor octa-core Qualcomm snapdragon 616, baterie de 2750mAh care poate fi înlocuită și o memorie internă de 16GB (cu posibilitate de extensie până la 32GB), oferă o experiență multimedia captivantă, rapidă și continuă, oricând îți dorești.

Poți renunța la căști și activeaza sunetul prin difuzor. Cu claritatea Dolby Atmos și calitatea sunetului oferită de cele două difuzoare de pe spatele dispozitivului, Lenovo VIBE K5 Plus îți permite să te bucuri de filme, jocuri și muzică având un sunet clar, full-stereo.

Lumini, cameră, acțiune

Pentru că știm că surprinderea momentelor-cheie în fotografiile cu prietenii tăi este importantă, am echipat Lenovo VIBE K5 Plus cu o cameră pe spate de 13MP cu blitz LED și o cameră de față de 5MP cu focus fix pentru fotografii impecabile. În plus, am preinstalat o serie de aplicații precum SHAREit, SNAPit, Guvera Music pentru experiențe de sharing și streaming de neegalat.

Lenovo VIBE K5_Gold

Te vei mândri cu un telefon subțire de doar 8,2mm și ușor de numai 142g, cu aspect de aluminiu – disponibil in variantele Platinum Silver sau Champagne Gold.

Lenovo VIBE K5 Plus va fi disponibil din martie în țările în care se comercializează smartphone-uri Lenovo, la un pret de 149 USD

De asemenea, va fi disponibil și Lenovo VIBE K5 cu un ecran HD de 5” și procesor Qualcomm® snapdragon 415 octa-core, prețul acestuia începând de la 129 USD.

Lenovo VIBE K5_Silver

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 46 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, urmăriți-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

Barcelona – februarie 2016 – Lenovo

Visits: 0

Lasă un răspuns