Lenovo lansează noua tabletă revoluționară ThinkPad X1

Lenovo a prezentat noua serie de produse inovatoare X1. Concepută pentru cei ce inovează continuu, gama include tableta ThinkPad X1, ușor adaptabilă și cu un design modular unic, ThinkPad X1 Yoga cu primul display OLED din lume și ThinkPad X1 Carbon, câștigător a numeroase premii, mai subțire și mai ușor, ceea ce îi consolidează superioritatea pe piața ultrabook-urilor. Mai mult, utilizatorii de desktopuri vor fi surprinși de noul ThinkCentre X1 all-in-one, cu un design extrem de atrăgător pentru orice birou, oferind performanță excepțională.X1_Tablet_Presenter Module

Designul modular al tabletei ThinkPad X1 oferă funcții unice prin intermediul unor simple module opționale de tip clip-on:

 • Vrei o baterie care durează mai mult? Modulul Productivitate sporește timpul de utilizare până la 15 ore în total
 • Ești gata de prezentare? Modulul Presenter include un mini proiector și port HDMI
 • Creații 3D? Adăugă Modulul 3D Imaging integrat cu camera Intel RealSenseTastatura ThinkPad de dimensiuni normale, împreună cu emblematicul TrackPoint, are trei unghiuri de tastare ajustabile și recreează senzația de tastare a unei tastaturi ThinkPad clasice. Tableta cu tastatură cântărește doar 1,1 kg, pentru o experiență de utilizare ultra-ușoară. Și, mai mult de atât, aceasta este prima tabletă Windows care integrează suport LTE Advanced pentru conectivitate super rapidă. Tableta ThinkPad X1 include, de asemenea, și un panou detașabil în spate, pentru acces rapid și upgrade-uri. ThinkPad X1 Yoga este incredibil de subțire și ușoară, având doar 0,66 inci și 1,2 kg. De asemenea, este prima tabletă convertibilă din lume cu display Samsung OLED opțional, care reproduce într-un mod frumos culori bogate și nuanțe de negru profunde. Integrând o tastatură Lift and Lock patentată, care retrage tastele în modulul tabletă, X1 Yoga include și un stylus activ care se poate fixa și încărca în sistem. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot marca elemente și lua notițe direct pe paginile web vizualizate în browser-ul Microsoft Edge. ThinkPad X1 Carbon continuă să iasă în evidență ca cel mai ușor ultrabook pentru uz profesional din lume, cu o diagonală de 14 inci. Fiind unul dintre cele mai rafinate și elegante notebook-uri disponibile în prezent, X1 Carbon este mai subțire, mai ușor și mai puternic ca niciodată. Concentrați pe inovațiile create în beneficiul utilizatorilor, am fost atenți la feedback-ul primit de la aceștia și am realizat o serie de upgrade-uri, inclusiv mai multe opțiuni de afișare, capacitate de memorie și stocare sporite, conectivitate îmbunătățită și am redus greutatea tabletei X1 Carbon la doar 1,2 kg.Clienții se așteaptă ca Lenovo să continue să forțeze limitele, iar seria ThinkPad X1 nu dezamăgește. Dând dovadă de o combinație unică de funcții de performanță, conectivitate și siguranță disponibile în toate cele trei produse, noua familie ThinkPad X1 este concepută și creată pentru cei care inovează:
 • Până la 1TB spațiu de stocare oferit de Samsung M.2 NVMe SSD care oferă viteze de cinci ori mai mari comparativ cu SATA SSD
 • Conectivitate super rapidă cu modemul Qualcomm® Snapdragon™ X7 LTE, 4G LTE Advanced Carrier Aggregation pentru viteze de descărcare de până la 300 Mbps
 • Platformă de andocare rapidă și sigură WiGig wireless pentru un birou fără cabluri
 • Cititor Touch Fingerprint și chip de securitate Trusted Platform Module (TPM) pentru mai multă siguranță
 • Construit pentru a face față rigorilor unui mediu de lucru mobil, a obținut rezultate bune la peste două sute de teste de fiabilitate Lenovo Familia de tablete ThinkPad X1 include și o serie de accesorii special concepute pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorului:
 • Suportul ThinkPad X1 Wireless Touch Mouse este un mouse dual mode subțire și ușor, optimizat pentru deplasări. Întoarceți-l pe partea cealaltă pentru a utiliza telecomanda cu panou tactil pentru o navigare mai ușoară a slide-urilor.
 • Căștile ThinkPad X1 In-Ear au fost optimizate de Dolby pentru gama de produse X1 și concepute pentru a îmbunătăți calitatea apelurilor, muzicii și a filmelor.
 • Husa X1, realizată dintr-un material moale la interior și cu o clapetă magnetică ușor de deschis, este partenerul ideal de călătorie pentru X1 Carbon sau X1 Yoga.

Adaptorul ThinkPad 65W Micro este cu 58% mai mic și cu 50% mai ușor decât un adaptor de alimentare standard, fiind partenerul de călătorie ideal al tabletei ThinkPad X1 Carbon și X1 Yoga.

Biroul viitorului

ThinkCentre X1 AIO oferă un design superior cu un cadru ultra-subțire de 11 mm, fiind cel mai subțire desktop din lume. Ecranul anti-reflexiv premium oferă o imagine strălucitoare din orice unghi al ecranului său de 23,8 inci și, deși are o carcasă incredibil de subțire, ThinkCentre X1 este un PC rezistent. Conceput să prevină acumularea de praf, una dintre cele mai frecvente cauze ale avarierii componentelor hardware pentru desktop-uri, acest all-in-one a fost testat timp de opt ore într-o cameră cu praf, reproducând zece ani într-un mediu de birou.Monitorul ThinkVision X1 ultra-subțire (7,5 mm) este primul monitor la nivel mondial care a obținut certificarea TUV Eye-Comfort. Integrând un ecran anti-reflexiv edge-to-edge UltraHD de 27 inci, monitorul ThinkVision X1 include opțiuni extinse de conectivitate precum un port USB C, fiind un produs perfect complementar cu tableta ThinkPad X1.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 46 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, urmăriți-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale care aparțin Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și alte țări. Toate mărcile înregistrate ale Qualcomm Incorporated sunt utilizate cu permisiunea acesteia.

Qualcomm Snapdragon X7 este un produs al Qualcomm Technologies, Inc.

LAS VEGAS – 4 ianuarie 2016 – Lenovo

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: