Lenovo IdeaPad U260 notebookul util la MWC Barcelona 2015 la review

Stiti ca m-am intors de la MWC Barcelona 2015, acolo de unde v-am trimis mereu stiri fierbinti despre tehnologie. Nu puteam sa realizez nimic fara aceasta bijuterie intre jurnalisti cum este notebookul Lenovo IdeaPad U260 ce m-a ajutat perfect sa raman conectat cu voi cititorii mei si toti prietenii de pe diferite retele de socializare, dar si cu familia mea cu care tineam legatura video in fiecare seara sau dimineata, ingustand eficient distantele si timpul de transmitere al informatiilor.

Lenovo IdeaPad U260 nu este chiar ultima realizare a inginerilor de la Lenovo, insa dispune de atat de multa tehnologie, cat este nevoie pentru a fi in ajutorul utilizatorului aflat la ananghie, in deplasare, asa cum am fost si eu, salvand cu brio editarea de texte in mijlocul evenimentelor, adica in timp real prin tastatura extrem de rapida aflata sub un sistem de operare deja verificat si stabil, cum este Windows 7.

Am facut fireste unboxing asa cum puteti remarca si in galeria foto de mai jos si am ramas surprins privind un pic in urma de caracteristicile fizice extrem de avantajoase cum ar fi dimensiunile potrivite, greutatea si caracteristicile de design prin care produsele Lenovo se fac mereu apreciate.

Cu toate ca este un produs ce a iesit pe piata acum cativa ani, mi s-a parut ca interesul depus pentru ca U260 sa nu fie oarecare se poate observa inca de la modul in care a fost ambalat, atentia de a fi atractiv si sa deserveasca foarte bine activitatile unui blogger ca si mine, cu cele mai bune caracteristici si specificatii tehnice, despre care pot spune ca nici la aceasta data nu sunt de ignorat.

Desigur ca de fiecare data imi fac datoria si verific cu un Benchmark asa cum face mai toata lumea, insa pe mine faptul ca fiind sub Windows si avand o masinarie, (procesorul Core i5 și cei 4GB de RAM ofera posibilitatea de a lucra nestingherit) atat de fiabila in functionare programul NovaBench fiind practic mai putin sugestiv in comparatie cu experienta de utilizare foarte buna in special in editarea de text.

Lenovo IdeaPad U260 este un laptop ultraportabil care dispune de un display de 12,5 inch si este dotat cu un procesor Intel Core i5. Un corp metalic si accente de piele durabila se  adauga la senzatia de premium.

Lenovo IdeaPad U260 este departe de a fi cel mai compact notebook de pe piata. In timp ce multe laptop-uri moderne de mare viteza au eSATA sau USB 3.0 porturi U260 vine cu doar doua porturi USB 2.0.

U260 are un singur jack audio de casti care combina atat iesirea pentru casti cat si intrarea pentru microfon. Notebook-ul nu are, de asemenea, un slot ExpressCard pentru extindere si, de asemenea, nu are un built-in cititor de carduri SDHC.

Mie mi-a placut acest ultraportabil chiar daca in 2015 poate fi considerat un pic retro, mi-am facut perfect treaba cu el si de aceea am considerat ca daca mi-a picat in mana sa imi spun parerea.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: