Lenovo face echipă cu United Way în Europa pentru a sprijini educarea și formarea profesională a tinerilor defavorizați

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) anunță o nouă colaborare de responsabilitate socială corporativă cu United Way, cea mai mare organizație privată non-profit din lume, cu scopul de a îmbunătăți viața cu ajutorul tehnologiei. Lenovo va furniza resurse și echipamente în valoare de 100.000 de mii de dolari pentru o serie de proiecte educative în Franța, Israel, România și Marea Britanie. Lenovo și United Way vor sprijini împreună copiii, tineri și persoane vulnerabile să-și dezvolte abilitățile de viață care îi vor ajuta să evolueze.

untitled

„Am făcut echipă cu United Way, dar și cu angajatori și cu mediul educațional, în speranţa că astfel putem să facem tehnologia accesibilă acestor copii, familii și persoane care poate nu au avut până acum șansa să o utilizeze, astfel încât să le asigurăm un acces cât mai bun la educație”, a spus Aymar de Lencquesaing, președinte, Lenovo EMEA și vice președintele Lenovo. “În cadrul Lenovo noi încercăm constant nu doar să îmbunătățim performanța și calitatea produselor noastre, dar și să ne concentrăm pe modul în care ne desfășurăm activitatea, modul în care ne tratăm oamenii și diferitele comunități pe care le servim. Activitățile United Way pe care le sprijinim reprezintă doar una dintre modalitățile prin care ne onorăm angajamentul față cei din jur și asigurăm un viitor mai bun pentru comunitățile globale în care trăim și lucrăm.”

Înființată în urmă cu mai mult de 125 ani, organizația United Way creează oportunități pentru comunitățile din întreaga lume prin îmbunătățirea educației, a stabilității financiare și a sănătății. Având în vedere dependența actuală a forței de muncă față de tehnologie, accesul și oportunitățile de utilizare a tehnologiei sunt critice pentru îmbunătățirea șanselor de evoluție.

untitled

“United Way se mândrește să aibă Lenovo ca partener tehnologic de prim rang”, a spus Benedicte de Saint-Pierre, vice președinte, Europa și Orientul Mijlociu, United Way Worldwide. “Această colaborare va sprijini crearea de comunități mai sigure și sănătoase, a căror forță de muncă calificată contribuie la economiile locale, dar și generația mai tânără care este mai educată și pregătită să răspundă oportunităților viitoare.”

Programele susținute de Lenovo includ, dar nu sunt limitate la:

  • Ajutarea părinților și copiilor să dobândească noi competențe informatice, reducând astfel decalajul digital prin asigurarea accesului la noi tehnologii (Franța și Israel)
  • Organizarea unor ateliere de ghidare în carieră pentru tinerii din medii defavorizate, pentru a răspunde nevoilor existente pe piața muncii (România)
  • Asigurarea tehnologiei pentru ateliere destinate copiilor, părinților și persoanelor nevoiașe, încurajând astfel alfabetizarea, creșterea respectului de sine și a încrederi personale (Marea Britanie)
  • Utilizarea calculatoarelor și tabletelor drept bază pentru module de formare, cercetare și e-learning pentru a ajuta copii și tinerii în lupta de abordare a provocărilor academice (Israel, Franța, România)

Bucureşti, 23 martie 2015 – Lenovo

Views: 0

Lasă un răspuns