Lenovo DX8200D simplifică adoptarea de soluții de stocare definite prin software

  • Dispozitivul valorifică virtualizarea echipamentelor de stocare pentru a stimula o mai mare agilitate și simplitate cu ajutorul soluțiilor SAN existente.
  • Oferind o mai bună performanță, dispozitivul reduce cheltuielile CAPEX și OPEX comparativ cu soluțiile tradiționale de implementare SAN.

Lenovo  a anunța lansarea unui dispozitiv complet de stocare definită prin software (SDS) care valorifică propria platformă de servere a companiei în combinație cu soluțiile software avansate de virtualizare a echipamentelor de stocare și interfața paralelă de optimizare multi-core I/O – SANsymphony™ de la DataCore Software.

DX8200D-rear

Sursa foto: https://lenovopress.com

Acest dispozitiv permite centrelor de date să implementeze rapid o soluție completă care valorifică posibilitățile oferite de soluțiile existente SAN. Acesta poate optimiza infrastructurile de stocare eterogene, permițând scalarea odată cu creșterea nevoilor și o înlocuire mai ușoară a sistemelor de stocare vechi. Datorită interfeței centralizate, DX8200D asigură protecția datelor, replicarea, de-duplicarea, compresia și alte capabilități de stocare specifice segmentului enterprise la un preț mult mai scăzut comparativ cu soluțiile SAN tradiționale.

Lenovo va pre-testa dispozitivele care funcționează cu DataCore pentru a reduce riscurile la implementare și a optimiza durata de timp. Grație funcției Predictive Failure Analysis și a unui panou de diagnosticare de generație viitoare care facilitează buna funcționare, serverul x3650 contribuie la diminuarea timpului de nefuncționare și a costurilor. Lenovo Trusted Platform Assurance, un set integrat de caracteristici și practici de securitate, protejează echipamentele hardware și firmware.

Lenovo DX8200D poate ghida într-un mod centralizat și automat descoperirea, urmărirea stocurilor, monitorizarea în timp real, configurarea, detectarea defecțiunilor și gestionarea alertelor pe parcursul ciclului său de viață cu ajutorul software-ului propriu XClarity, un instrument de top în gestionarea sarcinilor la nivelul unei companii.

București, 16 martie 2017 — Lenovo (HKSE: 992)

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: