Lenovo duce performanţa şi versatilitatea staţiei de lucru mobile pe noi culmi cu ThinkPad W550s

Noul ultrabook are performanţe grafice de neegalat,
având în același timp capacităţi de andocare şi o durată mai mare de viaţă a bateriei
Lenovo a anunţat în cadrul conferinţei de la Universitatea Autodesk 2014 noul Lenovo ThinkPad W550s – ultrabook ce oferă o combinaţie puternică de performanţă, funcţionalitate şi mobilitate. Cu o putere de procesare grafică uluitoare, şi cu cea mai lungă durată de viaţă a bateriei faţă de orice staţie de lucru mobilă, ThinkPad W550s este unul dintre cele mai inovatoare Ultrabook-uri disponibile pentru utilizatorii de astăzi, reprezentând o soluţie ideală pentru profesioniştii care vor sa fie productivi, atât la birou, cât și în afara acestuia.

Utilizatorii de astfel de computere devin din ce în ce mai mobili, iar cerințele joburilor presupun ca aceștia să poată lucra oriunde s-ar afla. Aceşti utilizatori trebuie să ruleze aceleaşi aplicaţii consumatoare de resurse în laborator, birou sau pe teren, fără a compromite performanţa sau utilizarea. Noul Lenovo ThinkPad W550s este construit pentru a aborda aceste provocări, cu procesare grafică şi cu o mai lungă durată de viaţă a bateriei, făcându-l unul dintre cele mai puternice şi versatile de pe piaţă.

11

“Am înțeles de la utilizatori ca vor o staţie de lucru mobilă care să le poată îmbunătăţi capacitatea de a fi productivi, folosind acelaşi dispozitiv la birou, dar şi pe teren”, a declarat Victor Rios, Vice-Preşedinte şi Director General, Stații de lucru, Lenovo. “Luând în calcul această necesitate, am proiectat un ultrabook care permite profesioniştilor să atingă o productivitate optimă şi să efectueze chiar şi cele mai exigente sarcini, indiferent unde s-ar afla. Este mobil, însă în acelsi timp puternic, frumos, dar funcţional, şi este cel mai puternic Ultrabook pe care l-am proiectat vreodată.”

Lenovo ThinkPad W550s este proiectat pentru utilizatorii profesionişti. În afară de faptul că este cea mai subţire şi mai uşoară staţie de lucru mobila, ThinkPad W550s este dotat cu toate caracteristicile necesare utilizatorilor.

Avantajele cheie şi caracteristicile Lenovo ThinkPad W550s includ:
Performanţă de ultimă oră
• Grafică de neegalat: Cele mai bune capacităţi grafice susținute de NVIDIA Quadro GPU K620M, care oferă utilizatorilor cele mai recente beneficii ale arhitecturii mobile GPU NVIDIA Maxwell™
• Procesare de excepţie: Performanţa procesorului utilizând cea de-a cincea generaţie de procesoare Intel® Core™
• Certificat ISV : Tehnologie de staţie de lucru mobilă certificată pentru a rula aplicaţii critice de la terţi necesare utilizatorilor
Funcţionalitate de clasa Enterprise
• Andocare versatilă: andocare mecanică şi suport multi-monitor
• Durată de viaţă de bateriei – o zi întreagă: Puterea tehnologiei şi eficienţa energetică GPU furnizează până la 13 ore de viaţă bateriei pentru mobilitate completă
• Creșterea securităţii şi administraţiei: Suportă tehnologiile Intel® vPro™ pentru o mai mare protecţie şi management centralizat
Display uimitor
• Vizualuri de neegalat: opţiuni de afişare 3K IPS cu panou tactil opţional pentru culori bogate, vibrante şi o experienţă optimă de utilizare
Servicii Lenovo
Companiile pot opta pentru o varietate de soluţii de service şi support care se potrivesce nevoilor lor. Cu un accent pus pe client, calitate şi capacitate de reacţie, serviciile Lenovo oferă soluţii inovatoare şi integrate pentru a asigura productivitate maximă. Warranty Extensions, Upgrades, Accidental Damage Protection, Keep Your Drive, Priority Technical Support şi un set complet de servicii de producţie ????şi implementare ajută organizaţiile să elimine eficient decalajul dintre consumator şi business.

Citate
“NVIDIA Quadro K620M GPU, cu ultima arhitectură mobilă Maxwell, aduce un nou nivel de performanţă şi eficienţă staţiilor de lucru ultrabook”, a declarat Jeff Brown, Vice-Preşedinte şi Director General, Professional Solutions Group, NVIDIA. “Folosind tehnologia NVIDIA, Lenovo a creat un ultrabook care permite inginerilor şi designerilor să lucreze cu cele mai multe aplicaţii grafice intensive. Posibilităţile de inovaţie sunt infinite.”

“Mobilitatea este o necesitate pentru profesioniştii în design, deoarece aceştia sunt nevoiţi să îndeplinească aceleaşi sarcini critice oriunde s-ar afla, pe acelaşi computer”, a declarat Gian Paolo Bassi, Vicepresedinte Cercetare & Dezvoltare SOLIDWORKS, Dassault Systèmes. “Am fost incredibil de impresionat de ThinkPad W550s, întrucât s-a dovedit pe deplin capabil să ruleze aplicaţiile avansate SOLIDWORKS fără să renunţe la performanţă sau funcţionalitate.”

“Mobilitatea a devenit una dintre cele mai importante cerinţe ale clienţilor noştri”, a declarat Amy Bunszel, Vice-Preşedinte de produse AutoCAD, Autodesk. “Fie că sunt profesionişti de design, artişti digitali sau studenţi, clienţii noştri trebuie să fie capabili să utilizeze puterea deplină a aplicațiilor noastre, indiferent unde se află. Noile Lenovo ThinkPad ajută clienţii să transforme ideile lor in realitate prin performanţă şi fiabilitate şi grad de utilizare.”

Lenovo – 27.01.2015

Visits: 2

Lasă un răspuns