Laptopurile ASUS deschid noi orizonturi în 2022 cu cele mai noi procesoare Intel

Designul termic inteligent și ingineria avansată a carcasei pun în valoare performanțele de top ale procesoarelor Intel Core din seria H în cea mai nouă generație de laptopuri subțiri și ușoare EVO.

  • Ingineria avansată a carcasei și răcirea inteligentă permit utilizarea celor mai recente procesoare Intel® Core™ din seria H de generația a 12-a pentru creșteri incredibile de performanță
  • ASUS oferă acum mai multe laptopuri certificate EVO, echipate cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ Seria H comparativ cu principalii rivali din segmentele de PC-uri de larg consum entry și mainstream
  • Modulele termice sunt îmbunătățite cu două ventilatoare și două conducte de căldură pentru o răcire mai bună și pentru o muncă de birou silențioasă în modul Whisper
  • Camera de vapori 3D și designul unic AAS Ultra pentru un flux de aer cu 30% mai mare permit o performanță maximă, fără obstrucții, în segmentele de PC-uri premium și cele destinate creatorilorASUS a anunțat că în lineup-ul său de laptopuri subțiri și ușoare Zenbook și Vivobook din 2022 se regăsesc cele mai multe modele EVO de înaltă performanță de până acum, grație ingineriei avansate și caracteristicilor excepționale ale celor mai recente procesoare Intel® din seria H de generația a 12-a, cu un TDP ce poate urca până la 45 de wați. Cu aceste inovații, chiar și laptopurile cu prețuri accesibile pentru uzul zilnic, cum ar fi Vivobook 14X/15X OLED (X1403/1503), oferă acum o performanță semnificativ mai mare decât era posibil în cazul generațiilor anterioare.

Performanța suplimentară oferită de aceste CPU-uri puternice în noile notebook-uri – de până la 2,5 ori mai rapide decât generația anterioară de laptopuri ASUS – le permite utilizatorilor să se bucure de productivitate, creativitate, jocuri și divertisment sporite, în carcase care nu sunt mai mari ca dimensiuni decât predecesoarele lor.

„Inovațiile pe care inginerii ASUS le-au implementat în cele mai recente laptopuri ale noastre, lucrând împreună cu partenerii noștri de la Intel, ne-au permis să oferim aceste produse incredibile în 2022. Munca în privința tehnologiilor de răcire și a construcției carcasei este o sarcină foarte importantă, dar dificilă. Uneori, îmbunătățirile nu sunt direct vizibile pentru clienți, dar ele ne ajută să oferim performanțe uimitoare, păstrând în același timp laptopurile noastre compacte și ușoare, adică exact ceea ce așteaptă clienții de la următorul lor notebook”, a declarat Benjamin Yeh, Director General ASUS East EMEA.

Interesul utilizatorilor pentru laptopuri subțiri și ușoare crește de la an la an, iar rezolvarea problemei legate de modul în care se poate îmbunătăți nivelul de performanță fără a crește dimensiunea reprezintă o mare provocare inginerească. Portofoliul de laptopuri ASUS 2022 pentru publicul larg utilizează soluții inovatoare pentru a atinge aceste obiective, inclusiv sisteme de răcire ultra-eficiente și silențioase, precum ASUS IceCool, AAS Ultra și camere de vapori 3D, software îmbunătățit prin inteligență artificială, precum și o construcție precisă a carcaselor. În plus, eficiența energetică superbă a procesoarelor Intel Core de generația a 12-a ajută utilizatorii să se bucure de toate aceste beneficii de performanță, fără a sacrifica autonomia extinsă a bateriei, care rămâne comparabilă cu cea a modelelor existente.

Performanța este totul


Cele mai recente procesoare Intel Core din generația a 12-a oferă mai multă performanță cu facilități îmbunătățite de economisire a energiei, greție designului hibrid cu mixul său de nuclee de înaltă performanță și nuclee eficiente din punct de vedere energetic. Aceste nuclee împart sarcinile de calcul în mod inteligent pentru a îmbunătăți performanța în jocuri, streaming și multitasking, iar eficiența lor energetică le face ideale pentru a oferi performanțe ridicate în formatul subțire și ușor pe care utilizatorii îl preferă din ce în ce mai mult.

Un laptop puternic oferă utilizatorilor și beneficii pe termen mai lung. Durata de viață tipică a unui laptop consumer poate fi de până la șapte ani, iar pe măsură ce sistemele de operare și software-ul evoluează și devin tot mai exigente, utilizatorii au nevoie de un laptop care să aibă o rezervă de putere suficientă. Cu un TDP de până la 45 W – de până la 3X mai mult decât generațiile mai vechi de CPU-uri pentru laptopuri – procesoarele din seria H dispune de extra-putere pentru cerințele viitoare.

Menținerea unei bune răciri


Pentru a obține performanțe maxime ale procesorului într-un laptop subțire și ușor, este vital ca acesta să fie menținut rece, iar aici este punctul în care modelele subțiri pot eșua. Cele mai recente laptopuri ASUS Zenbook și Vivobook dispun de tehnologii de răcire îmbunătățite, inclusiv noile modele de ventilatoare ASUS IceBlade, conducte de căldură duale, controlul îmbunătățit al fluxului de aer cu multiple ventilatoare și – în cazul modelelor Zenbook Pro 16X OLED și Zenbook Duo 14X OLED – o cameră de vapori 3D și mecanismul inovator Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra).

Camera de vapori 3D este o inovație ASUS care curbează camera de vapori pentru a obține o potrivire mai bună cu componentele plăcii de bază decât o cameră de vapori plată standard. AAS Ultra ridică partea din spate fie a tastaturii, fie a ecranului tactil secundar pentru a crește fluxul de aer din carcasă cu până la 30%.

Grație acestor inovații în materie de răcire, inginerii ASUS pot utiliza componente de top, cum ar fi procesorul Intel Core i9 și GPU-ul NVIDIA GeForce RTX 3060, în laptopuri foarte subțiri, fără a fi nevoiți să își facă griji în ceea ce privește disiparea căldurii.

Visits: 8