Laptopul Dell premiat la CES ajunge în România: XPS 9300 disponibil pe piață din 15 aprilie

Dell Technologies anunță disponibilitatea în România a laptopului XPS 13 9300, distins la CES 2020 cu premiul Best in Show. Dispozitivul a intrat pe piața locală în data de 15 aprilie și poate fi comandat, momentan, pe wesbsite-ul PC Garage, iar în curând va fi disponibil și la alți parteneri Dell.Cel mai puternic laptop de 13’’ din categoria sa

Noua versiune îmbunătățită a laptopului XPS 13, respectiv 9300 a fost lansată la nivel global în cadrul evenimentului CES 2020, unul dintre cele mai importante evenimente anuale de tehnologie din lume. Dispozitivul a fost clasat de către experți drept cel mai puternic laptop de 13’’ din categoria sa, obținând distincția de Best in Show.

Fabricat cu aluminiu prelucrat, fibră de carbon, fibră de sticlă ţesută, sticlă securizată Corning® Gorilla® și dotat cu procesor Gen Intel® Core™ din a 10-a generaţie, XPS 9300 utilizează cele mai calitative materiale și componente pentru a livra un produs final performant, rezistent și ușor.

Utilizarea la maximum a suprafeței display-ului, într-un design eficient

Printre elementele distinctive care îl separă de versiunile anterioare se numără profilul cel mai subțire și mai mic de până acum, care maximizează, totodată suprafața ecranului printr-un display InfinityEdge cu margini înguste pe fiecare latură. Se creează, astfel, un factor de formă mai mic şi mai subţire decât toate versiunile XPS predecesoare. Cu un afişaj mai mare de 16:10, care se întinde pe toate cele patru laturi, noul afişaj XPS InfinityEdge10 cu 25% mai luminos oferă mai mult spaţiu de ecran pentru mai multe sarcini efectuate simultan.

Această prezentare necesită JavaScript.

Dispozitiv potrivit în special companiilor și creatorilor de conținut

Procesoarele Gen Intel® Core™ din a 10-a generaţie și durata de viaţă îndelungată a bateriei fac laptopul potrivit pentru utilizatorii care au nevoie de putere şi performanţă atunci când sunt la birou, și rezistență a bateriei atunci când sunt plecați. Astfel, el este destinat preponderent celor care călătoresc, membrilor companiei care îl folosesc pentru a efectua sarcini de lucru și profesioniștilor din departamentele de creaţie.
Noul ambalaj XPS include materiale mai durabile şi elimină spuma, uşurând astfel reciclarea acestuia de către clienţi. Opţiunile disponibile includ varianta XPS 13 tradiţională cu Windows 10 sau Developer Edition care include Ubuntu 18.04LTS.
Produsul este disponibil în România începând cu 15 aprilie 2020 și poate fi comandat …

Caracteristici:
Procesor: InteI® Core™ de a 10-a generație (Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7)
Display: Up to 13.4-in. touch display
Sistem de operare: Windows 10 home
Hard Drive: Up to 1TB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
Memorie: Up to 32GB 3733MHz LPDDR4x Memory Onboard

  • 13.4” UHD+ (3840 x 2400) InfinityEdge Touch Anti-Reflecitve 500-Nit Display. Margine InfinityEdge mai subţire și ecran cu 6,8% mai mare decât modelul anterior. Noul design permite integrarea ecranului de 13,4” într-o carcasă de 11”, permițând transportarea mult mai ușoară pe avion.
  • Culori și sunete de calitate superioară datorită tehnologiei Dell Cinema de ultimă generație
  • Procesor Intel® Quad-Core din a 10-a generaţie
  • Rezistenţă superioară: XPS 13 este construit dintr-un singur bloc de aluminiu, ceea ce îl face mai rezistent decât un sistem creat din componente separate. Cu design inspirat de industria aerospaţială, combinaţia dintre fibra de carbon şi fibra de sticlă împletită din care este construit suportul pentru mâini oferă rezistenţă maximă şi greutate minimă. Sticla Corning® Gorilla® 4 este de două ori mai rezistentă la deteriorări decât produsele concurente.
  • XPS 13 9300 este primul laptop construit cu izolaţie termică GORE™, care asigură o conductivitate termică la niveluri mai reduse decât aerul, într-un format subţire şi flexibil, pentru ca laptopul să rămână rece chiar şi atunci când utilizatorul lucrează din greu.
  • CinemaStream: placă wireless Killer
  • Tehnologia Waves MaxxAudio® Pro
  • Autonomie de funcţionare a bateriei – până la 19 ore şi 46 de minute ([1])
  • Memorie mai rapidă, mai mult spaţiu de stocare
  • Integrare perfectă între PC și smartphone – se pot accesamai multe dispozitive fără a necesita atenție distributivă. Dell Mobile Connect asociază smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.

București, 16 aprilie – Dell Technologies

Hits: 0

%d blogeri au apreciat: