Konica Minolta prezintă tehnologii pentru viitor la drupa 2016

Konica Minolta va prezenta la drupa 2016, cel mai important eveniment global destinat industriei de print și cross-media, inovații de ultimă oră în producția digitală și aplicații adiacente, într-un adevărat spectacol tehnologic care consolidează poziția de lider a companiei pe piața de tipar digital. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ediția de anul acesta a drupa va fi organizată în perioada 31 mai – 10 iunie în Düsseldorf, Germania, sub sloganul “Touch the future”. Konica Minolta va avea unul dintre cele mai mari spații expoziționale de la drupa 2016, însumând 2.400 mp, în care va prezenta soluțiile de producție digitală ale companiei pentru mediul de business, inclusiv soluții de tipar industrial inkjet, producție de etichete și automatizări de marketing. Atracțiile principale ale standului Konica Minolta vor fi noua serie bizhub PRESS 1250 și lansarea comercială completă a KM-1, sistem de tipar digital color în coală inkjet UV în format B2+ (585x750mm)

Olaf Lorenz, directorul general al Diviziei Internaționale de Marketing, Konica Minolta Business Solutions Europa: “Scopul nostru fundamental este să anticipăm nevoile clienților noștri și să le transformăm ideile în realitate, prin livrarea de soluții inovatoare care să le îmbunătățească afacerile. La drupa vom prezenta concepte inovatoare și vom demonstra modul în care îi sprijinim pe clienții nostri să își dezvolte afacerile și să genereze mai mult profit.”

Mai multe detalii despre participarea Konica Minolta la drupa 2016 puteți găsi pe micrositeul companiei dedicat acestui eveniment drupa2016.konicaminolta.eu.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2015 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

București, 23 februarie 2016 – Konica Minolta

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: