Konica Minolta medaliată cu aur pentru sustenabilitate

EcoVadis plasează Konica Minolta în top 5 organizații din toate industriile

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) este onorată să anunțe că se află în top 5% companii din toate industriile, în urma evaluării efectuate de EcoVadis. Compania a primit cea de-a noua medalie de aur consecutivă, ca recunoaștere a realizărilor sale în materie de sustenabilitate și care o plasează în topul companiilor evaluate de EcoVadis în ultimele 12 luni.

EcoVadis oferă soluția de vârf pentru monitorizarea sustenabilității în lanțurile globale de aprovizionare. Folosind tehnologie inovatoare și expertiză în domeniul sustenabilității, EcoVadis se străduiește să implice companiile și să le ajute să adopte practici durabile. Evaluând în mod fiabil performanța sustenabilității, EcoVadis oferă feedback cuprinzător, benchmarking și instrumente care permit companiilor să se angajeze într-o călătorie de îmbunătățire continuă.

Procesul de evaluare EcoVadis apreciază responsabilitatea socială corporativă din patru domenii cheie – Mediu, Muncă și Drepturile Omului, Etică și Achiziții durabile. EcoVadis afirmă în Raportul de evaluare a durabilității de la Konica Minolta: „Compania demonstrează un sistem avansat de management a durabilității care acoperă toate cele patru teme analizate”.

Olaf Jonas, General Manager Environmental Social Governance, Konica Minolta Business Solutions Europa, declară: “Primirea unei medalii de la EcoVadis, în ultimii nouă ani consecutivi, este dovada angajamentului nostru la nivel global de a avea un impact pozitiv atât asupra mediului, cât și la nivel social, prin inițiativele și cadrele proprii ale companiei, precum și prin sprijinirea obiectivelor programelor internaționale”.

Abordarea provocărilor globale de mediu, susținerea progresului la nivelul societății și a fi un bun angajat al companiei sunt bornele politicilor de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) ale Konica Minolta, ghidate de Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. Compania se concentrează pe îmbunătățirea durabilității operațiunilor sale și a locului pe care-l ocupă în economia circulară, precum și pe abordarea crizei climatice și pe reducerea poluării.

Views: 7

Lasă un răspuns