Kingston finalizeaza procesul de integrare a companiei IronKey

Kingston Digital, Inc., producătorul de memorii Flash afiliat Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, a anuntat astazi ca a finalizat planurile de integrare pentru IronKey . Kingston va asigura o tranziție lină pentru clienții existenți și IronKey vor lucra cu partenerii săi colective, pentru a permite accesul la vânzări și suport tehnic, plus accesul la resursele de produse de clasă mondială și service Kingston.
În calitate de lider pe piața de unitate USB Flash începând cu anul 2004, Kingston® va utiliza linia de produse IronKey pentru a livra FIPS 140-2 Level 3 solutii de certificare pentru clienții care au nevoie de cel mai înalt nivel de criptare și de securitate.

Kingston-IronKey

FIPS 140-2  este o cerință de certificare Nivelul 3 pentru agențiile civile și guvernamentale, precum și sucursale militare în Statele Unite și Canada. De certificare este, de asemenea, de multe ori o cerință sau linie directoare pentru organizațiile din sectorul financiar și de asistență medicală. FIPS 140-2 Level 3 solicită un sigiliu martor al deschiderii pentru securitatea fizică pentru a detecta și a răspunde la încercările de a accesa, utiliza sau modifica modulul criptografic. Realizarea acestei certificări necesare testări riguroase, care a fost examinat și aprobat de către SUA pe baza Institutul Național de Standarde și Tehnologie (NIST). Este un punct de referință pentru securitate și fiabilitate pentru agențiile și organizațiile de întreprinderi care caută cel mai înalt nivel de criptare.
Kingston își va menține produsele sale criptate DataTraveler, drive-uri USB criptate de cele mai utilizate din lume, pentru clienții care nu necesită FIPS 140-2 Level 3 de validare. In plus, aproape partenerul său de softwareDataLocker® Inc va continua să gestioneze Managementul Serviciilor Enterprise SafeConsole® și (EMS), platforme prin care ambele Kingston și IronKey vor utiliza drive-uri criptate.

Bucuresti 1 martie 2016 – Kingston Digital

Hits: 0

One thought on “Kingston finalizeaza procesul de integrare a companiei IronKey

  • 15 decembrie 2016 la 2:30 AM
    Permalink

    Salut, in sfarsit am aflat aceasta pagina despre Kingston finalizeaza procesul de integrare a companiei IronKey .
    Pot spune ca pagina cristiannicolau.ro este unul dintre mai bune saituri web de pe web-ul
    din Romania. Mult spor in continuare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: