Kaspersky Lab castiga un premiu important in competitia SC Magazine Awards Europe 2016

Compania Kaspersky Lab a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, castigatoare a premiului “Cea mai buna solutie de securitate pentru intreprinderi”, in cadrul premiilor SC Magazine Awards Europe 2016.

Premiul recunoaste rolul jucat de Kaspersky Lab in securitatea IT si efortul de a face lumea digitala mai sigura pentru peste 270.000 de companii din intreaga lume. Cu experienta sa de mai bine de 15 ani in domeniul protectiei, Kaspersky Lab a avut de infruntat o concurenta semnificativa la titlul “Cea mai buna solutie de securitate pentru intreprinderi”.

k

Tehnologiile Kaspersky Lab pentru companii au fost dezvoltate pentru a raspunde nevoilor organizatiilor din diverse domenii. Cele mai recente inovatii de la Kaspersky Lab includ o solutie complexa menita sa detecteze atacurile cu tinta predefinita, sub forma Kaspersky Anti Targeted Attack Platform, si o solutie creata special pentru a proteja sisteme industriale importante, Kaspersky Industrial Cybersecurity. Cel mai nou membru al familiei de solutii de securitate pentru companii este Kaspersky Embedded Systems Security – un produs specializat, creat pentru a proteja ATM-urile si terminalele POS.

“Premiul primit din partea SC Magazine Awards ne onoreaza si ne motiveaza sa dezvoltam in continuare cele mai bune solutii de securitate cibernetica, pentru a raspunde cerintelor actuale de securitate IT ale organizatiilor. Acest premiu este o recunoastere a muncii noastre de cercetare si a hotararii de a face o lume mai sigura”, comenteaza Kirill Kertsenbaum, Enterprise Solutions Director la Kaspersky Lab.

Premiile SC Magazine Awards sunt recunoscute in Europa si evidentiaza meritele profesionistilor – din domeniul securitatii pe segmentul intreprinderilor – si ale companiilor care furnizeaza tehnologii de securitate inovatoare. Mai multe informatii despre premiu pot fi gasite aici.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este o companie globala de securitate cibernetica, fondata in 1997. Cunostintele in domeniul amenintarilor cibernetice si expertiza in securitate IT detinute de Kaspersky Lab se materializeaza in mod constant in solutii de securitate si servicii pentru a proteja companii, infrastructura critica, autoritati guvernamentale si utilizatori individuali din toata lumea, Portofoliul complex de securitate include protectie endpoint de top si un numar de solutii specializate de securitate si de servicii, pentru a combate amenintarile digitale tot mai sofisticate. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejati de tehnologiile Kaspersky Lab, precum si 270.000 de companii client, pe care le ajutam sa protejeze ce e mai important pentru ele. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro.

 Kaspersky Lab – 1 iulie 2016

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: