JOCUL DE RENUME MONDIAL, CHIAR ÎN BUZUNARUL TĂU ODATĂ CU LANSAREA EA SPORTS FC™ MOBILE

EA SPORTS FC™ Mobile aduce un gameplay de nivel superior și funcția True Player Personality pentru a reflecta caracteristicile autentice ale jucătorilor, fiind disponibil acum pentru descărcare pe dispozitivele iOS și Android

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) sărbătorește lansarea EA SPORTS FC™ Mobile, marcând un nou început pentru viitorul fotbalului pe platformele mobile. EA SPORTS FC Mobile poate fi descărcat acum de pe App Store și Play Store pe dispozitivele iOS și Android. Pentru comunitatea existentă de peste 100 de milioane de utilizatori activi de dispozitive mobile, EA SPORTS FC Mobile va fi disponibil ca actualizare gratuită, fără a fi nevoie de o redescărcare pe dispozitive.

DESCARCĂ ACUM: iOS/App Store | Android/Google Play Store

EA SPORTS FC Mobile oferă o experiență de neegalat de fotbal autentic pe dispozitivele mobile și cuprinde peste 15.000 de jucători cu licență completă din peste 650 de echipe și peste 30 de ligi – inclusiv UEFA Champions League, Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga și multe altele. True Player Personality aduce autenticitatea din realitate în joc, reflectând caracteristicile jucătorilor prin puncte forte și puncte slabe distincte, care diversifică gameplay-ul, precum și formarea echipei.

“Pe măsură ce intrăm în această nouă eră cu EA SPORTS FC, intenționăm să ne întâlnim cu comunitatea noastră globală de jucători chiar acolo unde ei se află,  oferindu-le posibilitatea de a alege și de a crea cele mai captivante și autentice experiențe de fotbal din câte există”, a declarat Nick Wlodyka, SVP & GM pentru EA SPORTS FC. “EA SPORTS FC Mobile este cheia pentru a debloca un nou nivel de implicare ce vine să îmbogățească ecosistemul FC pentru jucătorii noștri, continuându-ne astfel drumul spre un viitor în care fanii sunt pe primul loc.”

Gameplay mobil cu impact și viteză ridicate

Aducând echilibru în ritm și dribbling, Dynamic Game Speed se manifestă într-un gameplay complex, dar ușor de utilizat pe mobil, oferind jucătorilor mai mult timp de posesie al mingii pentru a lua decizii și a diversifica stilul de joc. Cu sistemul Elite Shooting, șuturile sunt create pentru a da sentimentul de unicitate și pentru a recompensa jucătorul, fiecare având propriul caracter și scop de a pune jucătorii în poziția de a înscrie.

EA SPORTS FC Mobile introduce un nou grad de imersiune pentru a organiza terenul cu noile funcții Impact Controls, concentrate pe trei domenii:

 • Power Shot: Power Shot este cel mai rapid tip de lovitură din joc, dar vine cu o mecanică de risc vs. recompensă. Durata animației unui Power Shot este mult mai lungă decât cea a unei lovituri obișnuite și pune jucătorul în pericol de a fi placat în timpul realizării loviturii. Dacă reușești să realizezi un Power Shot, nu numai că arată grozav, dar este și extrem de satisfăcător să înscrii.
 • Hard Tackle: Hard Tackle este un atac puternic și de mare efect, ce permite jucătorilor să zdrobească atacatorii sau să blocheze un șut în ultima secundă. Apărătorii pot efectua placaje mai rapide și mai puternice cu ajutorul funcției Hard Tackle.
 • Knock On: Deblocați viteza maximă în timp ce driblați și scăpați de apărători sau creați spațiu pentru a intra într-o lovitură. Knock On și, de asemenea, noua funcție, Hard Stop au fost adăugate în FC Mobile drept Team Skill Moves, ceea ce permite personalizarea controlului direcției de alunecare după cum își dorește jucătorul.

“Punând accentul pe specificațiile gameplay-ului pe mobil prin comenzi rafinate, am creat o experiență de fotbal care este accesibilă tuturor jucătorilor și nivelurilor de îndemânare”, a declarat Lawrence Koh, Vicepreședinte pentru EA SPORTS FC MOBILE. “Cu True Player Personality, care aduce caracteristici autentice ale jucătorilor în joc, încurajăm propria noastră comunitate de jucători să își descopere propriul stil de joc și să se bucure alături de vedetele lor preferate din fotbal.”

Experimentează UEFA Champions League

Bucură-te de o experiență autentică cu noul mod UEFA Champions League Tournament. Preia controlul unuia dintre cluburile calificate, joacă pentru a ieși pe primul loc în faza grupelor, avansează prin faza eliminatorie și concurează pentru a ridica trofeul în finală!

Un nou aspect și o nouă senzație

O experiență imersivă a meciului în EA SPORTS FC Mobile va aduce comunitatea de jucători mai aproape ca niciodată de jocul de renume mondial, cu actualizări audio-vizuale, ce includ o experiență de transmisie complet nouă, cu scene introductive și o cameră cu un unghi amplu care reproduce atmosfera de pe stadion. O întreagă serie de noi opțiuni ale camerei, împreună cu un sistem audio îmbunătățit, cu comentarii dinamice și imnuri specifice echipelor, vor face ca momentele cheie de pe teren să prindă viață.

Vestiarul va oferi, de asemenea, mai multe opțiuni pentru ca fanii să-și personalizeze echipa și jucătorii pentru a se potrivi stilului lor preferat. Opțiunile vor include ajustarea numerelor de echipament și a aspectului echipamentului jucătorilor lor vedetă, inclusiv a lungimii șosetelor, a mânecilor și a stilului în care tricoul se îmbină cu pantalonii. De altfel, prin funcția Club Identity, fanii își pot adăuga o notă personală în Ultimate Team, alegând stema clubului, logo-ul utilizatorului, mingea și Emotes.

Întreaga interfață de utilizator a fost, de asemenea, refăcută pentru a reflecta imaginea EA SPORTS FC Mobile. De la imaginile de fundal până la animații, pictograme și fonturi, călătoria vizuală este reîmprospătată și modernă, creându-le entuziasm jucătorilor înainte de a intra pe teren.

Founders Pack

Utilizatorii care se conectează pentru a juca EA SPORTS FC Mobile în perioada 26 septembrie – 30 noiembrie 2023, vor avea, de asemenea, ocazia de a obține un ambassador player item din Founders Pack*:

 • Real Madrid CF – Vinícius Júnior.
 • Manchester City F.C. – Erling Haaland
 • Liverpool F.C. – Virgil van Dijk
 • Tottenham Hotspur F.C. – Son Heung-min
 • Real Madrid CF – Jude Bellingham
 • Liverpool F.C. – Diogo Jota
 • Manchester City F.C. – Jack Grealish
 • Juventus – Federico Chiesa
 • Chelsea F.C. – Enzo Fernández
 • Borussia Dortmund – Youssoufa Moukoko

EA SPORTS FC Mobile se alătură EA SPORTS FC™ 24, care se lansează pe 29 septembrie, marcând un nou început pentru viitorul fotbalului,  conectând sute de milioane de fani prin intermediul consolelor, telefoanelor mobile, mediului online și produselor esports.

Pentru mai multe informații despre EA SPORTS FC™ Mobile, puteți accesa site-ul oficial și paginile de Instagram, X, Facebook și YouTube. Descarcă jocul de pe App Store și Google Play Store pentru a avea acces la jocul de renume mondial, chiar din buzunar.

*Se aplică restricții și condiții. Mai multe detalii se regăsesc pe https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-mobile/game-offers-and-disclaimers

Visits: 3

Lasă un răspuns