J&B Blending Spirits sau ce se naste din intersectia spiritelor independente

J&B, renumitul blended whisky, porneste de la reteta care sta la baza succesului sau mondial si creeaza Blending Spirits: platform care uneste spiritele independente pentru ca din amestecul lor se nasc intotdeauna energii nebanuite si idei remarcabile.

Campania J&B Blending Spirits este despre asocierea a doua personalitati, concepte sau fenomene total diferite si energia buna care rezulta din aceste combinatii surprinzatoare.

KV_Launch_Main

Aceste ingrediente diametral opuse se vor intalni in alaturari neasteptate asa cum s-a intamplat cand Justerini l-a intalnit pe Brooks.

J&B te invita in universul spiritelor independente, in comunitatea celor care creeaza sau discuta

in contradictoriu, au idei diferite si personalitati marcante. Dar care, in esenta, sunt pe aceeasi lungime de unda.

Acceseaza www.blendingspirits.ro si savureaza confruntarea dintre cele mai surprinzatoare blenduri!

Despre Diageo

Diageo este un lider global in categoria de bauturi alcoolice cu o colectie remarcabila de branduri de bauturi spirtoase, bere si diferite sortimente de vinuri. Portofoliul Diageo include whisky-urile Johnnie Walker, Crown Royal, JεB, Buchanan’s, Windsor, brand-urile de vodka Smirnoff, Cîroc si Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray si Guinness.

Diageo este o companie cu prezenta globala, iar produsele lor sunt vandute in mai mult de 180 de tari. Compania este listata la Bursa din Londra (DGE) si la New York Stock Exchange (DEO). Pentru mai multe informatii despre Diageo, reprezentanti, marci si initiative ale companiei, vizitati www.diageo.com. Pentru mai multe informatii despre programele de consum responsabil de alcool, vizitati www.DRINKiQ.com, unde veti gasi detalii despre initiativele brandurilor si modalitatile de raspandire a bunelor practici privind consumul de alcool.

Celebreaza viata, in fiecare zi, oriunde.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: