ÎNTRECE-TE PE RENUMITUL CIRCUIT LAS VEGAS STRIP™ ÎN TIMP CE JOCI GRATUIT F1® 23 PE TOT PARCURSUL SĂPTĂMÂNII

EA SPORTS™ se implică pe deplin în cursa de la Vegas, cu eveniment plin de vedete  din lumea sportului, conținut pentru piloți, provocări în joc și elemente exclusive gratuite

Aici puteți urmări prima impresia a lui Daniel Ricciardo despre FORMULA 1 LAS VEGAS GRAND PRIX

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) introduce un weekend “Free to Play”  pentru a sărbători cursa inaugurală FORMULA 1 LAS VEGAS GRAND PRIX 2023. F1® 23 a ridicat miza și a pregătit fanilor o serie de activități și provocări în joc, dar și în afara lui. Jucătorii vor putea să concureze pe faimosul Las Vegas Strip, să se lase provocați de cel mai rapid tur a lui Charles Leclerc, să descopere noile recompense #LasVegasGP și multe altele. Pilotul Scuderiei AlphaTauri, Daniel Ricciardo, ambasadorul EA SPORTS, Max Verstappen și campionul britanic la box, Anthony Joshua se vor alătura, de asemenea, distracției și vor lua cu asalt circuitul în F1® 23.

Între 16 și 20 noiembrie, jucătorii din toată lumea vor avea oportunitatea de a experimenta uimitorul circuit Las Vegas Grand Prix și să se joace gratuit F1® 23 pe PlayStation®4 și PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, and PC (Steam). Cei care se joacă în timpul weekendului vor câștiga XP duble din diferite moduri de joc, dar și alte premii. Noii jucători care vor cumpăra jocul vor putea, de asemenea, să primească reduceri, de până la 60% din prețul de vânzare obișnuit, chiar de pe platformele de retail în perioada stabilită, iar tot progresul jucătorilor și tot conținutul cumulat în această perioadă vor fi salvate  încă din perioada de trial.

Pentru și mai mult entuziasm, EA SPORTS va găzdui un eveniment plin de sportivi renumiți la HyperX Arena Las Vegas. Evenimentul va fi o întâlnire între lumi, întrucât vor participa nume mari din lumea sportului, a jocurilor și mai departe de acestea, care se vor confrunta pentru a da startul weekendului FORMULA 1 LAS VEGAS GRAND PRIX 2023. Fanii sunt invitați să fie cu ochii pe canalul oficial de YouTube al Formula 1, pe data de 15 noiembrie, la ora 1 PM PT (ora 23 a României) pentru a-i vedea. Toți piloții care vor lua parte la eveniment sunt anunțați deja pe canalele sociale ale F1 23.

Daniel Ricciardo a împărtășit din entuziasm înainte de cursă într-un nou videoclip care cuprinde primul moment în care acesta a văzut noul circuit din SUA. Pe 17 noiembrie, va fi disponibil și un preview în care Max Verstappen se pregătește pentru noul circuit, în timp ce triplul campion mondial îl va conduce pe superstarul boxului Anthony Joshua pe străzile din Vegas, în F1® 23.

“Las Vegas este un loc emblematic, care cuprinde una dintre cele mai faimoase porțiuni de asfalt din lume”, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters. “Mi-a plăcut să privesc cum echipa a construit o recreere virtuală atât de realistă a vibrației și energiei de pe Strip. Am fost onorați să aducem acest nou circuit în F1 23 pentru ca jucătorii de pretutindeni să se bucure de el înainte de Grand Prix-ul din lumea reală și sperăm ca toată lumea să se distreze la fel de mult ca Daniel Ricciardo atunci când vor concura pe Sin City în joc săptămâna aceasta”.

Evenimentele din F1® 23 vor începe înainte de weekend pentru cei care își doresc să se întreacă pe bulevard. Între 14 și 20 noiembrie, vor fi introduse mai multe evenimente în joc, inclusiv un nou “Pro Challenge” din Las Vegas cu Charles Leclerc, dar și un eveniment de tip Scenario “F1® World” cu Lewis Hamilton. EA SPORTS va oferi, de asemenea, o serie de elemente în joc, dezvoltate în parteneriat cu Las Vegas Grand Prix, în mod gratuit. Pentru a le obține, jucătorii vor trebui să se conecteze zilnic în joc între 16 și 18 noiembrie și să își verifice căsuța de e-mail.

În plus, în perioada 20 noiembrie – 11 decembrie, jucătorii pot experimenta senzația de a concura cu monoposturile Ferrari, care a dezvăluit recent noul design  “Golden Era”, aducând un omagiu primei “ere de aur” a Formulei 1 în America.

Alătură-te sărbătorii spectacolului de Formula 1® în Las Vegas, o listă plină de activități și experiențe în jurul Vegasului, care au loc la F1® 23, pot fi găsite aici.

Pentru mai multe informații despre F1® 23, jocul oficial al campionatului FIA Formula One World, disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, PC, via EA App, Epic Games Store, și Steam, urmăriți site-ul oficial al jocului Formula 1 și canalele sociale.

*Se aplică condiții și restricții. Mai multe detalii se regasesc aici.

**“Free to Play’ weekend” are o durată limitată. Timpul pentru “Free to Play’ weekend” se poate modifica. “Free to Play’ weekend” începe pe PlayStation și Xbox la ora 10:00 PM UTC pe 20 noiembrie 2023. Acesta începe pe Steam la ora 6:00 PM UTC pe 15 noiembrie 2023 și se încheie la ora 6:00 UTC pe data de 20 noiembrie 2023. Ar putea fi necesare conexiunea la internet, un cont de EA, acceptarea termenilor și condițiilor ale contului de utilizator EA, dar și utilizarea cookie-urilor. Ar putea fi necesar un cont premium al consolei pentru accesul la platformele acesteia. Conținutul suplimentar din joc poate fi disponibil pentru achiziționare și poate fi utilizat în continuare în jocul complet; conținutul achiziționat nu va fi rambursat la încheierea weekendului de joc gratuit. Free Play Weekend poate fi jucat o singură dată pentru fiecare cont EA.

*** Oferta poate varia sau se poate schimba. Mai multe detalii se regăsesc pe site-urile comercianților..

Intră înF1 World și întrece timpul pilotului nominalizat în Pro Challenge între 14 și 20 noiembrie 2023.

Necesită F123 (este vândut separat) și toate actualizările sale.

Views: 0

Lasă un răspuns