Intel și PC Garage anunță cel mai puternic sistem local actual de gaming cu noul procesor Intel® Core™ i7-6700K

Intel Corporation și PC Garage anunță cea mai puternică configurație locală actuală de gaming cu cel mai nou processor Intel® Core™ i7-6700K. Sistemul este disponibil în oferta PC Garage, la doar două săptămâni de la lansarea la nivel mondial a celor mai noi procesoare deblocate  din a șasea generație.

Intel Core i7-6700K_ CPU Box

“PC-ul este în continuare principala platformă pentru gaming, iar Intel acordă o atenție deosebită acestui sector. România este una dintre piețele dinamice pentru gaming și dorim să oferim cele mai noi tehnologii și sisteme în cel mai scurt timp de la lansarea globală. Unul dintre acesta este sistemul de la PC Garage, cea mai puternică configurație locală de gaming, care încorporează cel mai nou procesor deblocat Intel® Core™ din a șasea generație”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria.

“Pentru că PC Garage este locul unde pasionații de gaming găsesc întotdeauna cele mai noi și performante produse și review-uri dedicate lor, am completat gama de sisteme PC Garage Gaming cu o configurație construită cu ajutorul feedback-ului primit din partea comunității mygarage.ro. Astfel a luat naștere sistemul Skylake Performer ce se adresează gamerilor care își doresc o imersiune la detalii maxime în lumea gaming-ului PC, indiferent că este vorba despre titluri de actualitate sau viitoare”, a declarat Bogdan Popescu, Purchasing Manager, PC Garage.

Procesorul Intel® Core™ i7-6700K, care stă la baza sistemului, are 4 nuclee și 8 fire de execuție, cu o frecvență de bază de 4GHz. Sistemul Skylake Performer din oferta PC Garage este dotat cu un HDD cu o capacitate de stocare de 1TB și un SSD Intel 535 de 120GB. Are o memorie de tip DDR4 de 16GB, pentru prima dată pentru un desktop mainstream.

O nouă dimensiune în gaming

Intel® Core™ i7-6700K și Intel® Core™ i5-6600K, anunțate la începutul lunii august, sunt dedicate în special gamerilor și overclockerilor și au suport pentru memorie DDR4, ceea ce le permite sistemelor să aibă o capacitate de până la 64GB și viteze mai mari de transfer comparativ cu DDR3.

Noile procesoare sunt dotate cu tehnologia Intel® Turbo Boost 2.0, pentru performanțe crescute1, iar datorită Intel® Hyper-Threading, fiecare nucleu al procesorului poate îndeplini două sarcini în același timp, îmbunătățind multitaskingul și eficientizând volumul de lucru. De asemenea, noile procesoare păstrează datele personale în siguranță cu ajutorul unor tehnologii precum Intel® Device Protection sau Intel® Software Guard Extensions (Intel® SGX).

În oferta PC Garage:

Sistemul Skylake Performer cu procesor Intel® Core™ i7-6700K

Procesoarele Intel® Core™ i7-6700K și Intel® Core™ i5-6600K

Configurație sistem Skylake Performer:

Procesor: Intel Core i7-6700K

Placă de bază: ASUS Z170 PRO GAMING

Placă video: GIGABYTE GeForce GTX 980 Ti G1 GAMING 6GB DDR5 384-bit

Memorie: HyperX Fury Black 16GB DDR4 2666MHz CL15 Quad Channel Kit

Stocare: SSD Intel 535 Series 120GB; Hard disk WD Blue 1TB SATA-III

Sursă: Corsair Professional Series Platinum AX860

Cooler CPU: Noctua NH-D14

Carcasă: Thermaltake Suppressor F51 Window

BUCUREȘTI, 21 august 2015 – Intel Corporation

Visits: 10

Lasă un răspuns