Intel prezintă tehnologiile momentului la DreamHack Bucharest 2015

  • Intel® RealSense™ permite utilizatorilor să miște obiectele de pe ecran cu ajutorul gesturilor mâinilor sau ale feței. Tot la standul Intel, vizitatorii vor putea testa aplicații de perceptual computing.
  • Demonstrații live de overclocking îi așteaptă pe toți vizitatorii la standul Intel.
  • Competiții Counter-Strike: Global Offensive se vor desfășura pe computere performante dotate cu procesoare Intel® Core™ i7 și Hearthstone pe cele mai noi sisteme All-in-One cu ecran tactil și 2 în 1.

 Intel este și în acest an partener oficial al DreamHack Bucharest 2015, cel mai mare eveniment de sport electronic din România, organizat în perioada 24-26 aprilie la Sala Polivalentă. Vizitatorii sunt așteptați la standul Intel pentru a testa în premieră în România tehnologia Intel® RealSense™, care setează un nou nivel al computingului, permițându-le utilizatorilor să miște obiectele de pe ecran cu ajutorul gesturilor mâinii sau ale feței. Tot aici vor putea testa diferite aplicații de realitate augumentată și perceptual computing.Intel RealSense

În cele trei zile de eveniment, la standul Intel vor avea loc competiții Counter-Strike: Global Offensive pe computere performante dotate cu procesoare Intel® Core™ i7 și Hearthstone pe cele mai noi sisteme All-in-One cu ecran tactil și 2 în 1. De asemenea, sâmbătă și duminică, 25 și 26 aprilie, vor fi făcute live demonstrații de overclocking de către profesioniștii în domeniu, Lab 501.

Bogdan Georgescu

“Anul acesta ne întâlnim cu pasionații de gaming la DreamHack Bucharest, unde îi așteptăm pe toți să testeze în premieră în România tehnologia Intel® RealSense™ și să participe la turneele organizate live la standul nostru”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel.

“PC-ul performant este cheia succesului pentru jucători. În contextul evoluției continue a PC-ului și tehnologiei în ritmul Legii lui Moore, care recent a împlinit 50 de ani, Intel continuă să ofere cele mai bune procesoare pentru rezultate excelente în gaming. Sisteme performante, dotate cu procesoare Intel® Core™ i7, vor fi expuse la standul nostru pentru turneele live”, a adăugat el.

La standul Intel vor fi prezentate publicului produse de la producători locali și internaționali, precum Acer*, Altex*, Asus*, eMAG*, Fujitsu*, HP*, Lenovo*, LikeIT*, Maguay*, PC Garage*.

Cele mai noi dispozitive și tehnologii Intel, expuse la DreamHack Bucharest 2015

Pentru prima dată pusă la dispoziția publicului larg din România, la DreamHack Bucharest, tehnologia Intel® RealSense™ folosește prima cameră 3D integrată care “vede” similar cu ochiul uman, astfel încât poate înțelege mișcările naturale și răspunde în trei dimensiuni. Vizitatorii sunt așteptați să testeze noua tehnologie, dar și Oculus Rift* și aplicații de perceptual computing.

Competiția de Heartstone din cadrul standului Intel are loc pe cele mai noi sisteme All-in-One cu ecran tactil și laptopuri 2 în 1. Sistemele 2 în 1 reprezintă cea mai nouă categorie de dispozitive versatile, conectate și sigure, care îmbină performanța unui laptop cu flexibilitatea unei tablete.

Premii surpriză pentru toți fanii Intel la stand și pe Facebook

Sute de premii surpriză îi așteaptă pe toți cei care vor veni să viziteze standul Intel, vouchere de gaming și produse promoționale Intel.

Până pe 23 aprilie, vor fi oferite câte 10 invitații pentru 3 zile la DreamHack Bucharest tuturor fanilor care participă la concursul de pe pagina de Facebook Intel România. Pentru a afla mai multe informații despre cum pot câștiga o invitație, fanii pot intra la https://www.facebook.com/IntelRomania.

 BUCUREȘTI, 22 aprilie 2014Intel

Views: 0

Lasă un răspuns