Intel la Mobile World Congress 2015

Săptămâna viitoare industria wireless se va reuni la Mobile World Congress în Barcelona pentru a discuta și prezenta viitorul mobilității. Intel va fi acolo pentru a lansa noi produse și tehnologii pentru viitoarea generație a rețelelor wireless și gama largă de dispozitive inteligente care se conectează la acestea. Intel le va prezenta în cadrul târgului, dar până atunci găsiți mai jos mai multe detalii despre ce se va discuta la eveniment:

Brian Krzanich

  • Noi platforme Intel pentru viitoarea generație de smartphone-uri, phablete și tablete: Vor fi prezentate noi dispozitive bazate pe procesorul Intel® Atom™ și soluții pentru domeniul comunicațiilor și al conectivității. Ecosistemul dispozitivelor mobile este în creștere și Intel va prezenta cele mai noi sisteme aflate în dezvoltare la companiile partenere. Sunt așteptate anunțuri cu parteneri importanți, inclusiv cu jucători cheie din industria mobilă.
  • Avansul experiențelor mobile: Experiența mobilă se îmbunătățește. Ce urmează? Încărcare wireless pentru toate tipurile de dispozitive, camera cu senzori cu noi aplicații și interfețe, soluții pentru probleme importante, precum conectarea a milioane de dispozitive Internet of Things (IoT) și comunicarea între ele.
  • Viitorul 5G: În timp ce 4G este despre creșterea vitezei rețelelor pentru transfer mai rapid de date, Intel consideră că 5G va fi despre rețele inteligente, flexibile, eficiente și economice pentru a face față miliardelor de produse care se conectează între ele wireless. Intel va discuta despre viitorul 5G și despre cum ecosistemul wireless îl poate transforma în realitate. Vor fi făcute și demonstrații 5G la standul Intel.
  • Securitatea mobilă: Protecția datelor și confidențialitatea acestora într-o lume conectată sunt contradictorii, iar Intel lucrează la rezolvarea acestei situații. Miercuri, 4 martie, CEO-ul Intel, Brian Krzanich va avea o prezentare în care va examina prezentul și viitorul securității mobile.

Dacă veniți la Mobile World Congress în acest an, sunteți așteptați la standul Intel (Fira Gran Via, Hala 3, Stand #3D30) pentru demonstrații care includ: soluții mobile de la operatori pentru virtualizarea rețelelor, transmisia și recepția datelor, noi dispozitive cu tehnologii Intel, soluții de securitate mobilă, conectivitate IoT și multe altele. Noi informații vor fi postate aici începând de luni, 2 martie.

 

Visits: 0

Lasă un răspuns