Înconjurați-vă de realism absolut cunoua bară de sunet HT-A7000 de laSony pe 7.1.2 canale

  • Tehnologia unică Sony 360 Spatial Sound Mapping  oferă cel mai bun sunet surround de până acum  
  • Sistem Home Theatre wireless flexibil pentru a se potrivi în orice sufragerie  
  • Funcția Sound Field Optimization, pentru o experiență audio imersivă, creată special pentru fiecare cameră în parte  

Sony prezintă modelul HT-A9, care marchează o nouă frontieră a sunetului surround, pentru ca fiecare membru al familiei să poată experimenta sunet spațial 360 pentru o experiență complexă, într-un mod în care nu a mai fost posibil până acum.  

Tehnologia unică Sony 360 Spatial Sound Mapping  

Simte sunetul din toate direcțiile cu revoluționarul sunet spațial 360 oferit de HT-A9. Funcția Sound Field Optimization măsoară în mod inteligent înălțimea relativă și poziția fiecărei boxe și sintetizează undele de sunet, astfel încât să creeze 12 boxe „fantomă”, adică percepția unui sistem de 12 difuzoare din doar 4 boxe, construind astfel sunet 360.  

Experimentează cea mai extinsă scenă de sunet oferită de Sony, cu noul HT-A9. Înconjurați din toate părțile de sunet care pare că se propagă direct din boxe, cu un câmp sonor optimizat, utilizatorii vor auzi fiecare zgomot al animalelor și fiecare adiere de vânt la intensitate incredibilă, de parcă s-ar afla chiar în mijlocul acțiunii. Datorită percepției create de boxele „fantomă”, câmpul audio devine mai extins și mai cuprinzător.  

De asemenea, utilizatorii pot experimenta sunet cinematic surround din confortul propriei case cu suport Dolby Atmos® and DTS:X® pe HT-A9.  

Poziționare versatilă pentru orice tip de cameră de zi  

Nu este necesar ca utilizatorii să rearanjeze mobila pentru a poziționa boxele. HT-A9 folosește microfoane duale incorporate în fiecare difuzor, pentru a măsura în mod inteligent înălțimea realativă și poziția cu ajutorul funcției Sound Field Optimization. Acest lucru permite sistemului să genereze percepția că există 12 boxe „fantomă”, aflate în pozițiile ideale pentru a învălui camera în sunet spațial 360. Pentru a activa Sound Field Optimzation, utilizatorii pot să intre oricând doresc în meniul Home, în secțiunea Easy Setup de pe ecranul televizorului – fie la instalare, fie chiar și la câteva luni de la achiziție.  

Cele 4 boxe se conectează wireless la cea principală, lucru care elimină necesitatea cablurilor amplasate în sufragerie[1].  

Design innovator al boxelor  

Designul lui HT-A9 este realizat pe baza unor tehnologii de vârf care livrează o calitate excepțională a sunetului, necesară pentru utilizarea optimă a funcției 360 Spatial Sound Mapping. Boxele dispun de unități X-Balanced care au o formă dreptunghiulară unică pentru a maximiza zona diafragmei, oferind astfel un bass mai bogat, menținând presiunea sunetului și claritatea vocală. De asemenea, boxele dispun și de un woofer de tip Wide Directivity care are un efect de cavitate redus prin minimizarea adăncimii, datorită formei concave. Acesta funcționează alături de tweeterul de tip Soft Done de 19mm pentru a reproduce sunete clare și naturale la frecvențe înalte. Mai mult, cu aceste boxe orientate în plan vertical, sunetul proiectat către tavan este reflectat în așa fel încât să creeze o experiență cât mai imersivă. Boxele mai dispun și de margini atent finisate, pentru a reduce difracția sunetului.  

Și mai mult bass, cu un subwoofer opțional  

Adăugarea unui subwoofer optional pentru gestionarea frecvențelor joase permite sistemului să reproducă sunetul cu mai mult impact și putere decât înainte. Pentru aceasta sunt disponibile două modele special concepute, pentru a oferi bass mai profund, claritate mai bună a vocii și fidelitate suplimentară, indiferent de ceea ce doresc utilizatorii să asculte. Modelul SA-SW5 dispune de bass bogat la 300W printr-un driver de 180mm cu radiator pasiv. SA-SW3 are o putere de 200W de la un subwoofer bass reflex compact cu un driver de 160mm.  

Imersiune completă în muzica preferată, la o calitate de top  

Boxele de calitate înaltă oferă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de o experiență de audiție supremă. Aceștia se pot bucura de muzică așa cum a fost ea concepută de artist, datorită funcției High-Resolution Audio, sau pot descoperi un nou mod de a asculta cu 360 Reality Audio[2] pentru o experiență cu adevărat imersivă, exact ca la un concert adevărat sau într-un studio de înregistrare. 360 Reality Audio este disponibil prin Amazon Music HD, Deezer, nugs.net și TIDAL[3][4]. Boxele dispun și de DSEE ExtremeTMcare folosește Edge-AI pentru îmbunătăți în timp real calitatea fișierelor comprimate, fapt care duce la reproducerea sunetele pierdute atunci când conținutul este compresat, pentru o experiență audio mai bogată și mai completă.  

Calitate mai bună pentru gameplay fluid și imersiune completă în filme  

Filmele și jocurile sunt mai realiste datorită noului sistem surround HT-A9. Toată calitatea imaginii originale este păstrată atunci când utilizatorii redau conținut cu ajutorul lui HT-A9, astfel încât aceștia se pot bucura de o imersiune cât mai mare. Gamingul este de asemenea mult mai palpitant și realist cu HT-A9. Utilizatorii se pot bucura de divertisment în 8K HDR și 4K 120, iar HT-A9 este de asemenea compatibil cu Dolby Vision.  

Armonie perfectă cu televizoare Sony  

Împreună cu televizoarele BRAVIA[5] compatibile, cu Acoustic Center Sync folosind cablul inclus în pachet, HT-A9 oferă imersiune supremă audio-video cu cea mai bună imagine și cel mai bun sunet. Cu Acoustic Center Sync, utilizatorii se pot bucura de și mai multă imersiune prin corelarea precisă a sunetului cu imaginea de pe ecran. Dialogul va fi redat exact din locul în care se află personajul pe ecran.  

Totul se potrivește perfect atunci când este conectat la noua gamă de televizoare BRAVIA™. Cu o interfață de utilizare integrată, setările sistemului home theatre apar în meniul BRAVIA Quick Setting[6].  

Bucură-te de muzică alături de întreaga familie  

Utilizatorii pot accesa cu ușurință servicii populare de muzică precum Spotify și pot asculta albumele preferate atât cu Chromecast, cât și cu Apple Airplay 2. Cu o rază foarte mare de ascultare, toată lumea se poate bucura de aceeași audiție, indiferent de unde se află în cameră, așadar experiența devine una de familie.  

De asemenea, utilizatorii se pot conecta cu ușurință la boxe prin intermediul dispozitivelor compatibile cu Bluetooth®. Sau pot conecta boxele la internet cu Wi-Fi integrat pentru acces instant la servicii de muzică și astfel pot reda muzică de pe dispozitivele aflate în rețea.    

Control simplu și rapid  

Modelul HT-A9 este compatibil cu dispozitive care dispun de Google Assistant[7] cu Chromecast încorporat sau dispozitive care dispun de Amazon Alexa[8]pentru a oferi utilizatorilor o experiență cât mai ușoară și mai rapidă. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să adauge HT-A9 la grupul de boxe folosind aplicația Google Home pentru a reda muzică, pentru schimba volumul și pentru a controla alte funcții folosind doare comenzi vocale.  

Design fluid  

HT-A9 dispune de cel mai nou design Omnidirecțional Block de la Sony. Forma cilindrică reprezintă o singură structură solidă care oferă sunet spațial 360. Se potrivește perfect lângă pereți cu o suprafață plată. Culoarea gri perlat este făcută special pentru a se asorta cu pereți, rafturi sau cu alte decorațiuni de interior.  

Instalare ușoară  

HT-A9 este foarte ușor de instalat. Sistemul de sunet surround este aproape gata de folosit chiar de când este scos din cutie – trebuie doar conectat la priză, la TV prin HDMI și pornit[9].  

  • Modelul HT-A9 va avea un preț recomandat de 8.870 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie 2021.  
  • Subwoofer-ul opțional SA-SW5 va avea un preț recomandat de aproximativ 3.940 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie  2021  
  • Subwoofer-ul opțional SW-SW3 va avea un preț recomandat de 2.464 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie 2021.  

 

Views: 0