Imprimantele Epson large format

Epson, lider global al industriei de printing, împreună cu Dacora Print, vor prezenta imprimantele Epson din gama SureColor SC-S cu ecosolvent, dar și două dintre imprimantele performante din seria SureColor SC-F în showroom-ul Dacora Print din București. Astfel, clienții din zona de semnalistică și publicitate, designerii și arhitecții, dar și clienții din industria textilelor vor putea vedea demonstrații și vor putea descoperi calitatea de neegalat a imprimării precise pe produsele Epson, la costuri de exploatare extrem de reduse.

Epson SureColor S60610

“În urma succesului pe care l-am avut cu prezentarea imprimantelor Epson din cele două game în cadrul proiectului Dacora Challenge Days desfășurat în București, Cluj și Brașov, ne-am gândit să prezentăm imprimantele Epson din această categorie în permanență în cadrul showroom-ului nostru. Suntem bucuroși că le putem arăta clienților capabilitățile soluțiilor noastre, cu scopul de a-i face pe ei mai competitivi chiar și față de producătorii din afara României, de a-i ajuta să-și dezvolte afacerea și de a le trezi entuziasmul și pasiunea pentru business-ul pe care și l-au ales. Scopul parteneriatului este, așadar, nu doar să oferim soluții în piața de semnalistică sau pentru personalizarea textilelor, ci să putem deveni numărul unu în România pe aceste segmente împreună cu Epson”, a declarat Cornel Păuna, Managing Partner la Dacora Print.

Clienții care vor veni în showroom-ul Dacora din București vor vedea cea mai nouă serie de imprimante large format de la Epson, SureColor SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610, care funcționează pe baza tehnologiei Epson PrecisionCore. Tehnologia capului de imprimare PrecisionCore furnizează calitatea de top Epson, la o viteză superioară.

Gama SureColor SC-S şi setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formulă nouă oferă companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe modele de imprimante cu 4 până la 11 culori (inclusiv alb şi metalic). Acestea vin la pachet cu profile de culoare pentru imprimarea materialelor transparente, backlit-film, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet, hârtie foto, canvas, banner, textile şi au o productivitate de până la 95,3 m²/h.

Totodată, potențialii clienți pot vedea și două imprimante din seria Epson SureColor SC-F. Mai exact,  imprimata pentru tipărit tricouri de bumbac, Epson SureColor SC-F2000, care oferă și un consum redus de cerneală pentru o rentabilitate mare a investiției (ROI), fiind eficientă din punct de vedere financiar. Epson SureColor SC-F2000 este o imprimantă „direct-to-garment”, imprimă un tricou în numai 27 de secunde și poate fi folosită pe o gamă largă de suporturi şi pe o varietate de materiale textile, fiind livrată cu un software de design pentru a crea cu ușurință tricouri personalizate.

Un al doilea echipament care va fi pus la dispoziția clienților în showroom-ul Dacora Print este Epson SureColor  SC-F9200 care se utilizează cu cerneală de sublimare pentru realizarea de echipament sportiv, haine, dar şi pentru imprimarea pe PAL, MDF tratat, aluminiu tratat sau sticlă.

Imprimantele Epson din această categorie sunt ușor de utilizat, iar cu ajutorul lor veţi obţine rezultate la un nivel maxim de valoare, fiabilitate şi siguranţă.

“Prin acest parteneriat ne dorim ca tot mai multe companii să vadă aplicaţiile care pot fi realizate cu imprimantele Epson pentru a-şi conslida poziţia în zonele în care activează sau pentru a se extinde în domenii noi de business. Produsele expuse în showroom-ul Dacora Print ajută companiile să îşi eficientizeze costurile și să ofere clienţilor cea mai bună calitate și precizie în realizarea produselor, indiferent de materialele imprimate”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Imprimantele Epson din cele două game au mai fost prezentate în cadrul Dacora Challenge Days București în aprilie 2016, dar și în cadrul Dacora Challenge Days Transilvania 2016, eveniment desfășurat în Brașov și Cluj în luna octombrie.

București, 22 noiembrie 2016 – Epson

Hits: 9

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: