Imagini de colecție cu Huawei P9 Blue

Vacanța de iarnă este perioada în care te vei întâlni cu întreaga familie, dar și cu prietenii tăi, așa că acesta este cel mai bun moment pentru a imortaliza toate momentele frumoase. Cu Huawei P9 Blue, oricine poate face fotografii profesioniste, care vor face parte din albumele de familie de acum incolo!

13568890_1233738133305117_2879447551012351728_o (1)

Fundal neclar

Nimic nu face un portret să arate mai bine decât un fundal neclar care scoate în evidență modelele din prim-plan. Mai mult decât atât, fețele persoanelor fotografiate vor deveni mult mai luminate și mai clare. Huawei P9 Blue oferă posibilitatea de setare a adâncimii de câmp, opțiune disponibilă până de curând doar în cazul echipamentelor profesionale. După pornirea funcției de fotografiere cu diafragmă deschisă a obiectivului, poți profita de previzualizarea imediată a adâncimii de câmp și ai posibilitatea de-a seta nivelul de blur al fundalului, pe care dorești să îl aplici. Ceea ce înseamnă că ambalajele cadourilor desfăcute din fundal nu vor atrage atenția mai mult decât fericirea de pe chipurile voastre J

Această prezentare necesită JavaScript.

Înfrumusețare

Efectul de bokeh conferă un aspect unic, profesional, imaginilor tale, dar retușarea este la fel de importantă în fotografiile de tip portret. Netezirea delicată a ridurilor și reducerea la minim a imperfecțiunilor, disponibile până în prezent doar pe software-urile grafice instalate pe calculator, au devenit posibile odată cu funcția “Beauty”, integrată în Huawei P9 Blue. De acum, fotografiile sunt retușate direct din telefon. Există zece “nivele de înfrumusețare” disponibile pe telefon, iar acesta este motivul pentru care nu vei avea probleme pentru a găsi o setare care să se potrivească cel mai bine cu situația dată.

Timer și declanșare de la distanță

Crăciunul este o perioadă de reuniuni în familie, iar acest lucru înseamnă fotografii de grup. În cazul unei astfel de fotografii, este mai bine să utilizezi funcția de Timer sau declanșarea de la distanță. Camera poate face o fotografie după un timp pe care îl setezi, iar în cazul în care funcția Voice Control sau Smile Detection sunt activate, imaginea este surprinsă când spui “Cheese” sau când oamenii incluși în fotografie zâmbesc. Datorită acestui lucru, fotograful poate planifica cu precizie un anumit cadru și nu mai trebuie să îți faci griji dacă fotografia este făcută la momentul potrivit sau nu.

Totuși, în acest an, Huawei îndeamnă toți utilizatorii să pună deoparte smartphone-urile sau gadget-urile inteligente atunci când petrec timp cu cei dragi. Acest lucru va contribui la Sărbători de iarnă mult mai liniștite și frumoase, mai emoționante și mai memorabile, așa că, îți recomandăm să surprinzi câteva fotografii de colecție împreună cu cei dragi, și, apoi, să lași telefonul deoparte J

Nu uita: tu ești cel mai frumos cadou de Crăciun pentru toți cei dragi ție! #BePresent

Huawei

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: