IFA 2015: Miele intră pe un nou segment de piață și lansează seria de mașini de spălat vase Active

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a lansat seria de mașini de spălat vase Active, intrând astfel pe un nou segment de piață. Electrocasnicele din seria prezentată în premieră la IFA Berlin 2015 vor fi disponibile la prețuri convenabile. Comparativ cu seria 4000, căreia îi corespund noile modele, acestea au un preț redus cu până la 130 de euro. Campania Active va rula timp de un an.IFA 2015_Miele_Active_masini de spalat vase_ (1)

Modelele din seria Active includ toate tipurile de mașini de spălat vase, de la modelele de sine stătătoare la cele încorporabile, și au o capacitate de încărcare pentru 13 sau 14 seturi de vase. Toate modelele au cinci programe de spălat, precum și opțiunea de spălare rapidă. Alte opțiuni includ coșuri reglabile și funcția exclusivă Miele ComfortClose pentru închiderea şi deschiderea ușoară a ușii.

Coșul inferior oferă o mai mare libertate de aranjare a veselei și, în funcție de preferințe, clienții pot opta între un coș special pentru tacâmuri și uscătorul pentru tacâmuri patentat Miele. Uscătorul este disponibil gratuit indiferent de model, independent sau încorporabil. Ca toate celelalte mașini de spălat vase de la Miele, și cele din gama Active au cele mai eficiente rezultate la curățarea și uscarea vaselor și sunt făcute să reziste cel puțin 20 de ani. Clasa de eficiență energetică este A+, iar nivelul de zgomot este de doar 46 dB, mașina fiind extrem de silențioasă.IFA 2015_Miele_Active_masini de spalat vase_ (2)

„Cu seria Active, care oferă mașini de spălat vase Miele la cele mai bune prețuri, ne propunem să deschidem această piață unor noi categorii de clienți”, declară Gernot Trettenbrein, director în cadrul Domestic Appliances International Miele. Deși mașinile de spălat vase de la Miele au o reputație legendară în rândul multor familii tinere, când achiziționează pentru prima dată un astfel de produs, cumpărătorii optează adesea, doar din motive financiare, pentru un brand mai ieftin.

„Miele își propune astfel o schimbare a acestei tendințe în rândul tinerilor, oferind o alternativă convenabilă cu seria Active”, declară Gernot Trettenbrein. „Ne așteptăm ca noile mașini de spălat vase de la Miele să aibă cel mai bun feedback, atât de la vânzători, cât și de la consumatorii finali.”

București, 8 septembrie 2015 – Miele

Views: 0

Lasă un răspuns