Iepurașul de Paște face rocada între ciocolată și LINO LADA

Din tolba cu darurile Iepurașului, ciocolata este nelipsită. Că sunt ouă din ciocolată, tablete sau fel și fel de figurine, categoric este un personaj prezent la Sărbătorile Pascale. Noi îți propunem să fii original anul acesta și să dăruiești LINO LADA Gold. Este o cremă tartinabilă cu alune de pădure coapte și mărunțite și cacao, un produs premium ideal pentru ocazii speciale. Iar Paștele este o ocazie specială, desigur! Iar designul ambalajului este și el unul de sărbătoare. Delicioasa cremă are o aromă și o textură care o face să fie îndrăgită de toate generațiile, atât de copii cât și de adulți. Dovadă viteza cu care borcănelul se va goli… Pentru că deși poate fi consumată ca umplutură pentru clătite, brioșe, croissante sau prăjituri ori pe înghețată, de cele mai multe ori cu lingura, direct din borcan, într-o clipită este devorată.

LINO LADA Gold este doar una dintre cele cinci sortimente ale gamei. Standardul de aur, ce-i drept! Însă gama mai cuprinde LINO LADA Lapte, LINO LADA cu  alune de pădure, LINO LADA Cocos și LINO LADA Duo. Iar fiecare în parte are, pe lângă gustul distinct, și atributele aduse de ingrediente. Și nu orice ingrediente, ci unele de calitate care, în plus, au și importanți nutrienți. Fiți atenți!

LINO LADA Lapte, de exemplu, are gustul și textura laptelui, dar și gustul celor mai fine alune. Iar pe lângă gust mai vorbim și despre porția generoasă de calciu care provine din lapte, de care oasele au nevoie la orice vârstă.

Despre LINO LADA cu alune de pădure îți spunem că reprezintă echilibrul perfect între delicioasele alune de pădure și cacao, această cremă cu gust fabulos fiind atât o sursă de calciu cât și una de vitamina D.

Intră acum în scenă exotica LINO LADA Cocos, cu armonia ei de arome: lapte, alune de pădure și făină de nucă de cocos. O încântare care nu mai lasă loc de niciun comentariu. Și-apoi, cum să vorbești cu gura plină, nu?!

Ai vrea și cremă albă, ai vrea și cremă neagră, ai vrea și lapte, și cacao, ba chiar și alune dacă se poate. Ce să vezi, se poate! Se cheamă LINO LADA Duo și este exact pentru nehotărâți ca tine. Sub capac vei descoperi o combinație irezistibil de delicioasă de cacao și alune, în contrast cu albul laptelui, totul fără niciun strop de conservanți.

Iar acum că știi ce altfel de surprize dulci poți oferi ca și cadou de Iepuraș, gândește-te că ai și tu un avantaj. Ca să nu mai muncești preparând umplura pentru cozonac, mergi pe varianta simplă și gustoasă. Țac-pac! Nu mai macini nuci, nu mai tai rahatul cubulețe, nu mai amesteci cacao și stafide, faci lucrurile mai simple: umpli cozonacul cu crema LINO LADA! Și-o să termini mai repede treaba!

Hits: 5

%d blogeri au apreciat: