HyperX sunt primele device-uri audio cu certificare Discord

Căștile de gaming Cloud II și Cloud Revolver, produse de HyperX, divizie a companiei Kingston® Technology Company, Inc., devin primele device-uri audio cu certificare Discord.

Discord, aplicația de chat prin voce și text pentru gameri cu cea mai ridicată rată de adopție din lume, oferă servicii gratuite cu latență scăzută pentru gamingul multi-player de pe desktop și mobil. Aplicația a ajuns la 5 milioane de utilizatori, cu peste 1 milion de oameni noi care utilizează aplicația lunar, iar recent a obținut finanțare în valoare de 20 de milioane de dolari, printr-o investiție condusă de Greylock Partners.

Compania Discord colaborează cu cei mai importanți producători de echipamente audio pentru a asigura o experiență audio excelentă în comunicarea gamerilor cu prietenii, coechipierii și alți jucători. Căștile HyperX Cloud II și Cloud Revolver beneficiază de certificare Discord care garantează calitatea excelentă a sunetului emis și a celui receptat. În timpul testelor nu au fost detectate ecouri sonore, distorsiuni ale vocii sau zgomote de fundal. Pentru a obține certificarea, microfoanele căștilor Cloud Revolver și Cloud II au fost supuse unor teste, printre care se numără comparațiile acustice cu un sunet de referință Discord, game play pentru cele mai populare cinci jocuri din lume și feedback constructiv din partea comunității de utilizatori.

“Colaborăm cu cei mai buni producători de hardware de gaming din lume, pentru o compatibilitate cât mai bună a căștilor cu aplicația Discord. Căștile HyperX Cloud Revolver și Cloud II au trecut prin cele mai riguroase teste , pe care le-au trecut cu brio”, a explicat Eros Resmini, CMO Discord.HyperX-Cloud-II

“Este o onoare să fim primii producători de   care obțin certificarea Discord. Aplicația devine rapid un jucător de top pe segmentul aplicațiilor de chat prin voce și text pentru gameri. Certificarea din partea Discord reprezintă validarea produselor noastre și a demersului nostru de a furniza cele mai bune experiențe audio”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

HyperX-Cloud-Revolver

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie de mare viteză DDR4 și DDR3, unităţi SSD, memorii de tip USB Flash, căşti și pad-uri de mouse. Produsele se adresează în special gamerilor, entuziaştilor de tehnologie şi pasionaţilor de overclocking. HyperX este recunoscută în toată lumea pentru calitate, performanţă şi inovaţie. HyperX este dedicată susţinerii fenomenului de eSports, sponsorizând 25 de echipe la nivel global şi fiind şi sponsorul principal al Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom şi PAX.

București, România – 13 aprilie 2016

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: