HyperX lansează cel mai rapid stick USB de până acum

HyperX®, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează stick-ul HyperX Savage USB Flash drive. USB-ul se alătură gamei de produse HyperX Savage, care include memorii DRAM și SSD-uri, și înlocuiește stick-ul de succes DataTraveler® HyperX 3.0.
HyperX Savage USB Flash oferă viteze de transfer excepțional de rapide, de până la 350MB/s – viteză de citire, respectiv 250MB/s – viteză de scriere și este disponibil la capacitățile de stocare de 64GB, 128GB și 256GB. USB-ul3.1 Gen. 1 (USB 3.0) este ideal pentru utilizatorii care își doresc să aloce cât mai puțin timp transferului de fișiere. HyperX Savage permite stocarea rapidă de fișiere digitale de mari dimensiuni, precum filme, muzică și fotografii hi-res. Stick-ul dispune de un design îndrăzneț, cu o carcasă neagră elegantă și logo-ul HyperX roșu metalizat. Unitatea este compatibilă cu cele mai noi desktop-uri, notebook-uri și console de jocuri, precum PS4™ și Xbox One™.

HXS3_ac_hr
„Acesta este cea mai rapidă unitate USB Flash din portofoliul nostru, având în același timp performanțele înalte și un design excelent, atribute care o recomandă ca soluția ideală pentru PC-uri și console”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.
HyperX Savage USB Flash dispune de o garanție pe 5 ani, suport tehnic și de fiabilitatea specifică tuturor produselor HyperX. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.hyperxgaming.com.
HyperXeste divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR4 și DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și accesorii pentru gaming. Cu un target format din gameri, entuziaști de tehnologie si pasionați de overclocking, HyperX este recunoscută în toata lumea pentru calitate, performanță și inovație. HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând peste 20 de echipe la nivel global și susținând ca sponsor principal Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom and PAX.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați HyperX.

HXS3_sc_hr HXS3_sb_hr

Specificațiile tehnice ale HyperX Savage USB:

• Viteze de transfer uimitoare:HyperX Savage oferă viteze de transfer foarte mari, de 350MB/s viteza de citire și 250MB/s viteza de scriere (modelul cu capacitate de stocare de 64GB oferă vitezele menționate), oferind economii de timp și acces rapid la fișiere, fără niciun decalaj de performanță. Unitățile cu spațiu de stocare de până la 256GB oferă suficient spațiu pentru a stoca fișiere de mari dimensiuni, inclusiv filme, imagini hi-res, muzică, jocuri și multe altele.
• Funcționalitate USB 3.1 Gen. 1: HyperX Savage este compatibil cu standardul în curs de dezvoltare USB 3.1 Gen. 1, care funcționează cu port-urile USB 3.0 alenoilor notebook-uri si desktop-uri.
• Designnou:Această unitate are un aspect agresiv care se potrivește perfect celor mai recente PC-uri și console. Eleganța carcasei negre este completată de logo-ul roșu metalizat al HyperX.
• Compatibilitate multi-platformă: Unitatea, având ca atribut important versatilitatea, poate fi utilizată pe platforme multiple precum desktop-uri, notebook-uri și console de gaming1, incluzând PS4™, PS3™, Xbox One™ și Xbox 360®. Datorită designului slim, aceasta se integrează perfect în port-urile USB înguste ale consolelor și permite transferul rapid al pofilelor utilizatorilor.
• Capacitate2: 64GB, 128GB, 256GB
• Viteză3: USB3.1 Gen. 1 (USB 3.0)
– 64GB: 350MB/s citire, 180MB/s scriere
– 128GB−256GB: 350MB/s citire, 250MB/s scriere
• Dimensiuni: 76.3mm x 23.48mm x 12.17mm
• Temperatura de funcționare: de la 0°C la 60°C
• Temperatura de stocare: de la -20°C la 85°C
• Garanție/Suport: Garanție de 5 ani cu suport tehnic gratuit
• Retrocompatibilitate: USB 3.0 și USB 2.0

1 Este recomandat să fie verificat cu producătorul consolelor dacă acestea oferă suport pentru această caracteristică
2 O parte din capacitatea unei unități de stocare flash este folosită pentru formatare și pentru alte funcții și de aceea nu poate fi folosită pentru stocare. Astfel, spațiul actual de stocare este mai mic decât ceea ce apare pe produs. Pentru mai multe informații, vizitați ghidul Kingston la adresa kingston.com/flashguide.
3 Viteza poate varia în funcție de hardware, software și uzură.

Despre HyperX
HyperX® este o divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial în produse de memorie. Înființat în 2002, divizia HyperX are sediul în Fountain Valley, California, USA. Pentru mai multe informații vă rugăm să apelați +44 (0)1932 738888 sau să vizitați pagina www.kingston.com/us/memory/hyperx

Kingston, logo-ul Kingston și HyperX sunt mărci înregistrate ale companiei Kingston Technology. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci pot aparține proprietarilor lor de drept.

25 noiembrie 2015, București, România–HyperX

Visits: 0

Lasă un răspuns