HyperX aduce în România primul mouse de gaming Pulsefire FPS

  • HyperX Pulsefire FPS oferă performanțe precise și fiabilitate, completând portofoliul de gaming al HyperX
  • Câștigător al premiului RedDot Design Award 2017

hx_mc001a_y

HyperX®, divizie a companiei Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial în produse de memorie, lansează pe piața din România noul mouse de gaming Pulsefire FPS, conceput pentru a răspunde nevoilor jucătorilor FPS profesioniști și amatori, care își doresc un mouse de gaming precis și stabil.

Exigențele jucătorilor în materie de performanță sunt îndeplinite datorită noului senzor PixArt 3310, proiectat pentru a oferi o urmărire precisă. Butoanele Omron sunt utilizate pentru timpi rapizi de răspuns, beneficiind de o fiabilitate de 20 de milioane de click-uri pentru fiecare buton.

Primul mouse de gaming de la HyperX a fost distins cu prestigiosul premiu pentru design RED DOT AWARD 2017, fiind apreciat pentru calitatea design-ului și execuție, la care au contribuit inginerii HyperX, pe baza reacțiilor primite de la jucători profesioniști de top.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pulsefire FPS are un design ergonomic și este ușor, oferind aderență atât pentru contactul cu palma, cât și pentru degete. Cei mai mulți jucători utilizează setări DPI cuprinse între 400-3200 DPI, mouse-ul Pulsefire oferind patru pre-setări DPI pentru acest interval, disponibile prin atingerea unui singur buton.

Greutatea este distribuită optim, mouse-ul cântărind doar 95 de grame, fiind ideal pentru mișcări rapide, iar lateralele anti-alunecare permit o utilizare sigură.  Mouse-ul Pulsefire FPS de la HyperX dispune de șase butoane rezistente, extrem de responsive, care oferă un feedback tactil precis la fiecare click. HyperX a inclus un cablu împletit flexibil și patine pentru mouse mari, permițând astfel o alunecare eficientă și lină.

SPECIFICAȚII

Ergonomic Utilizare pentru mâna dreaptă
Senzor PixArt PMW3310
Rezoluție 400/800/1600/3200 DPI
Viteză 130ips
Accelerație 30g
Butoane 6
Butoane stânga/dreapta Omron
Durabilitate stânga/dreapta 20 milioane de click-uri
Iluminare din spate cu o singură culoare Roșu
Conexiune USB 2.0
Polling rate 1000Hz
Format date USB 16 bits/axis
Coeficient de frecare dinamic 0.16µ1
Coeficient de frecare static 0.21µ11
Cablu împletit
Greutate (fără cablu) 95g
Greutate (cu cablu) 120g
Lungime cablu: 1,8m
Dimensiuni Lungime: 127,54mm

Înălțime: 41,91mm

Lățime: 71,07mm

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina HyperX.

București – 24 aprilie 2017 – HyperX®

Visits: 0

Lasă un răspuns