HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition cu durata de viata a bateriei de pana la 21 de zile, apelare eSIM, mini raport de sanatate cu 9 indicatori cheie – review

E ceva timp de cand nu am mai testat un smartwatch din gama GT. Ultimul model venit la review GT4 l-ati putut citi aici.

Gama ceasurilor inteligente continua si devin din ce in ce mai atractive si creaza dependenta pentru orice utilizator pasionat de tehnologie, dar si pentru amatorii de rezultate medicale cat mai urgente, pentru ca monitorizarea sanatatii in zilele noastre a devenit un “must to have”. Dinamismul produselor din gama highend nu se lasa prea mult asteptata la HUAWEI. Desi diferentele fata de modelele anterioare nu sunt extrem de mari se pastreaza linia de beneficii functionale peste care se construieste un nou varf de performanta atat ca design, constructie dar si materiale. Povestea din spatele acestui produs este urmatoarea: “Acum secole mai tarziu, umanitatea a realizat mai mult decat am visat – de la sateliti la sondele spatiale, rasa umana a infruntat legile naturii si a aparut in lumea exterioara, descoperind noi planete, stele si posibilitati. Pentru a sarbatori acest spirit indraznet, Huawei a lansat HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pentru a inspira utilizatorii sa traiasca stiluri de viata nelimitate prin tehnologia inovatoare de sanatate si fitness, precum si prin modele elegante, inspirate de spatiu.” Dincolo de festivism produsul chiar isi merita atributele descrise.

Designul fetei ceasului LAVAL al ceasului inteligent si rosu-negru. Cadrul ceramic nanocristalin a fost inspirat de duza de Laval (sau forma de baza a motorului rachetei), care este considerata originea si conducerea in forta pentru explorarea spatiului. De asemenea, foloseste DLC de grad aerospatial Titanium, ca material de calitate superioara, care este atat ultra-durabil, cat si extravagant. Pe langa elementele de design stelare, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition de asemenea, isi imbunatateste functiile de monitorizare a sanatatii si a fitness-ului cu Health 2.0, care adauga acum doi indicatori de sanatate noi, insumand 9 indicatori de sanatate. Utilizatorii pot activa, de asemenea, apeluri gratuite si tehnologii de navigare pentru o experienta de utilizator mai simpla si convenabila. Cu materialul durabil de titan DLC, sticla sferica de safir si design LAVAL (duza de Laval inspirat) incorporat in cadrul nanocristalin, cadranul ceasului si coroana, utilizatorii se pot juca cu frumusetea si minunile spatiului cosmic chiar la incheietura mainii lor. Ecranul e un LTPO AMOLED de 1,5 cu rezolutia de 466 de pixeli pe 466 de pixeli, cu o densitate de 310 pixeli per inch. HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition este compatibil cu Android si iOS, facandu-l versatil si usor de integrat in viata digitala, indiferent de preferintele smartphone-ului. Ceasul ruleaza pe un sistem de operare Android si accepta diverse optiuni de conectivitate, inclusiv celular, Bluetooth si NFC. GPS- ul incorporat asigura urmarirea precisa a locatiei, in timp ce dimensiunile fizice (31 x 30 x 10 cm) si greutatea (68 g) ale ceasului il fac confortabil de purtat.

Ceasul vine cu o curea din titan gri, o curea standard de 22 mm. Isi mentine specificatiile originale, inclusiv suportul eSIM. Bratara din titan este proiectata pentru dimensiuni intre 140 mm si 210 mm, producatorul incluzand cinci legaturi suplimentare in pachetul de livrare pentru a permite extinderea rapida si usoara. Bratara se inchide cu o inchidere cu clic foarte robusta, care se deschide prin presarea ei pe partea inferioara. Per total, HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition cantareste 111 grame, inclusiv cureaua si, prin urmare, este putin mai greu decat versiunea normala; fara curea cantareste 68 de grame. 

Cu nivel de duritate Mohs mai mare, materialul afisajului Sapphire este mai puternic decat sticla obisnuita. Cu atat geamul sferic din safir, cat si rama ceasului nanocristalin, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition accepta 30 de metri de scufundari libere, hidroizolatie la inot 5 ATM, nivel IP68 de izolare la praf si impermeabilizare si respecta standardele EN 133191 destinate pentru ingineria echipamentelor de scufundare. Acum, utilizatorii pot face o baie obisnuita in piscina sau pot transpira la sala de sport cu deplina asigurare. Ceasul respecta nivelul de rezistenta de 5 ATM conform standardului ISO 22810:2010, ceea ce indica faptul ca poate rezista pana la 50 de metri de presiune statica a apei timp de 10 minute. Acest lucru nu inseamna neaparat ca este rezistent in apa care are 50 de metri adancime. Ceasul poate fi purtat in timpul activitatilor cu apa putin adanca, cum ar fi inotul intr-o piscina. Este compatibil cu standardul EN 13319 pentru accesorii de scufundare si accepta scufundari libere la o adancime maxima de 30 m. Ceasul nu trebuie purtat in timpul dusurilor fierbinti, la izvoarele termale sau in saune (bai de aburi).

Un difuzor incorporat cu microfoane permite redarea sunetelor direct prin dispozitivul purtat si deschide, de asemenea, posibilitatea de a efectua apeluri telefonice prin intermediul smartwatch-ului sau de a vorbi cu asistentul vocal HUAWEI. Asistentul vocal functioneaza destul de fiabil si poate, de exemplu, sa seteze ceasul desteptator, sa deschida aplicatii sau sa apeleze setari.

HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition se bazeaza pe un concept de operare clasic constand dintr-un ecran tactil, coroana rotativa si pe care se poate face clic si un buton suplimentar, care functioneaza impecabil. In plus, producatorul a oferit purtabilului o navigare in meniu bine gandita si convingatoare. Glisand de sus in jos deschide meniul rapid, in care, de exemplu, Wi-Fi poate fi activat, sunetul poate fi pornit si oprit sau smartwatch-ul umed poate fi uscat. Aici veti gasi si informatii despre smartphone-ul asociat si nivelul actual al bateriei. Glisand de la stanga la dreapta, pe de alta parte, afiseaza o scurta prezentare generala a informatiilor, care ofera informatii despre vreme, calendar, plan de antrenament sau somnul de noaptea trecuta, de exemplu. Glisarea de la dreapta la stanga va duce prin placile familiare, cum ar fi pasi si activitate sau o imagine de ansamblu practica, care afiseaza, de asemenea, ritmul cardiac, saturatia de oxigen din sange sau temperatura pielii. Daca glisam in sus de jos, dispozitivul purtabil ne arata notificari curente, care sunt grupate in functie de aplicatie si pot fi, de asemenea, deschise individual printr-o atingere. Facand clic pe coroana, ne duce la prezentarea generala a aplicatiei, in timp ce butonul de jos deschide un meniu rapid cu trei aplicatii. Animatiile si tranzitiile din interfata sunt placut netede, fara intarzieri. Lansarea aplicatiilor si comutarea intre aplicatiile active functioneaza, de asemenea, rapid si fara probleme.

Ramaneti conectat usor cu eSIM Cellular Calling. Puteti efectua apeluri direct de la incheietura mainii, fiind convenabil atunci cand sunteti in deplasare. Ceasul accepta apeluri autonome in orice moment, permitandu-va sa va transformati ceasul intr-un supliment pentru telefon cu eSIM One Number sau sa ii oferiti propriul numar cu eSIM Standalone Number. Ceasul ofera Live View Smart Experiences, oferind mementouri utile intr-un format distractiv. Indiferent daca este vorba de o intalnire sau de un memento de sanatate, informatiile sunt prezentate dintr-o privire, ceea ce faciliteaza organizarea.

O privire de ansamblu asupra sanatatii Health Overview primeste un mini raport de sanatate cu 9 indicatori cheie, inclusiv doua elemente noi, analiza aritmiei cu unde de puls2 si respiratia in somn constientizarea, precum si date de la orice scara de grasime corporala conectata si monitorizarea se schimba in timp cu grafice intuitive si machete vizuale.


Cum functioneaza
i. Apasati coroana rotativa pentru a deschide Lansatorul de aplicatii.
ii. Din Lansatorul, derulati si deschideti aplicatia Prezentare generala a sanatatii.
iii. Activati permisiunile pentru datele de sanatate atunci cand vi se solicita prima data cand lansati aplicatia.
iv. Urmati instructiunile atunci cand vi se solicita, Prezentarea generala a sanatatii va captura si afiaa cele 9 date fiziologice pentru o imagine de ansamblu asupra sanatatii tale.
Cu Health Overview 2.0, utilizatorii pot obtine o intelegere instantanee a datelor lor vitale de sanatate din mers si oriunde printr-un simplu Atingeti. Deci, chiar si atunci cand calatoriti sau la serviciu.
Analiza aritmiei undei de puls trebuie sa fie activata separat si va fi afisata numai in rezultatele Sanatatii
Raport de prezentare generala dupa obtinerea datelor valide. Aceasta caracteristica nu este un software medical. Toate datele sunt doar pentru referinta si nu trebuie folosite ca baza pentru studii medicale, diagnostic sau tratament.

Desigur, aveti nevoie de aplicatia HUAWEI Health pentru a o configura, care nu se obtine pur si simplu din magazinul de aplicatii. Un cod QR de pe ambalaj este folosit pentru a descarca aplicatia, ceea ce este putin greoi, dar apoi, la fel ca intregul proces de configurare, se declanseaza fara probleme. Smartwatch-ul ne intampina apoi cu un scurt tutorial care introduce cele mai importante functii si gesturi.

Prin functia Health Community din aplicatia HUAWEI Health, utilizatorii pot intra in legătura cu membrii familiei si prietenii si sa acceseze personalul lor actualizari de sanatate, care include rapoarte de prezentare generala a sanatatii. Utilizatorii pot primi alerte privind citirile anormale sau trimiteti mementouri pentru a efectua rutina Scanari privind sanatatea generala, permitandu-le sa urmareasca indeaproape persoana iubita, sau sanatatea celorlalti. De asemenea, utilizatorii pot urmari mobilitatea parintilor lor in varsta sau a bunicilor cu ceasul inteligent. Cand ceasul detecteaza o cadere, afiseaza pop-up memento anunta utilizatorul si contactele apropiate ale acestora. Utilizatorul in varsta poate, de asemenea selectata SOS de urgenta pentru a activa imediat ajutorul. In special pentru utilizatorii cu familie sau prieteni in varsta, aplicatia HUAWEI Health va poate conecta contul lor, permitandu-va sa tineti evidenta celor mai recente rapoarte de prezentare generala a sanatatii. Cu aceste perspective, ii puteti ajuta sa caute asistenta medicala suplimentara si ingrijire. Datorita monitorizarii de inalta precizie a semnelor fizice si a tehnologiei TruSeen 5.5+, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition poate acum oferi utilizatorilor o precizie mai mare in functiile de monitorizare a sanatatii.
Cu HUAWEI TruSeenTM 5.5+, rata de precizie a valorii oxigenului din sange pentru citiri au crescut acum cu 15% si accepta non-stop detectarea oxigenului din sange. In plus, tehnologia de baza a TruSeen 5.5+ imbunatateste si mai mult acuratetea de detectie a monitorizarii ritmului cardiac, detectarea temperaturii pielii, analiza ECG, constientizarea respiratiei in somn, si mai mult – permitand utilizatorilor sa obtina o imagine mai precisa si holistica la citirea starii lor de sanatate.

Cu una dintre cele mai puternice baterii de smartwatch de pe piata, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition va poate alimenta pana la 21 de zile utilizare. Ceasul inteligent poate dura intre 3 si 4,5 zile folosind modul Standard, si 14 pana la 21 de zile cu modul de viata ultra-lunga a bateriei – o realizare ceea ce face ca ceasul inteligent sa fie unul dintre produsele cu cea mai durabila baterie.
Datele provin de la laboratoarele HUAWEI. Utilizarea reala poate varia in functie de diferentele dintre produse, obiceiurile de utilizare, si factori de mediu. Durata de viata tipica a bateriei de 4,5 zile in modul Standard este testata in urmatoarele conditii: implicita din fabrica, setari, un cadran de ceas cu nivelul de putere 1 sau 2 utilizat, 2 ore de conexiune LTE pe zi, 22 de ore de Conexiune Bluetooth cu un telefon pe zi, monitorizarea ritmului cardiac activat, HUAWEI TruSleep activat, ECG masurat de doua ori pe zi, 60 de minute de utilizare a aplicatiei pe saptamana, 30 de minute de apeluri Bluetooth pe saptamana, 30 de minute de redare a muzicii prin Bluetooth pe saptamana, 90 de minute de exercitii pe saptamana (cu GPS activat), notificari de mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri si 3 alarme pe zi) si ecranul dispozitivului pornit de 200 de ori pe zi. Ceasul poate dura pana la trei zile in modul Standard cu AOD activat, care este testat sub urmatoarele conditii: setari implicite din fabrica, AOD activat, un cadran de ceas cu nivelul de putere 1 sau 2 utilizat, 2 ore de conexiune LTE pe zi, 22 de ore de conexiune Bluetooth cu un telefon pe zi, ritm cardiac monitorizare activata, HUAWEI TruSleep activata, ECG masurat de doua ori pe zi, 60 de minute de utilizare a aplicatei pe saptamana, 30 de minute de apeluri Bluetooth pe saptamana, 30 de minute de redare a muzicii Bluetooth pe saptamana, 90 minute de exercitiu pe saptamana (cu GPS activat), notificari de mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri, si 3 alarme pe zi), iar ecranul dispozitivului s-a pornit de 200 de ori pe zi.
Ceasul poate dura pana la doua zile in modul Standard cu serviciul eSIM activat, care este testat in conformitate cu urmatoarele conditii: setari implicite din fabrica, un cadran de ceas cu nivelul de putere 1 sau 2 utilizat, 24 de ore de LTE conexiune pe zi, monitorizarea ritmului cardiac activat, HUAWEI TruSleep activat, ECG masurat de doua ori pe zi, 60 de minute de utilizare a aplicatiei pe saptamana 30 de minute de apeluri Bluetooth pe saptamana, 30 de minute de Bluetooth redare muzica pe saptamana, 90 de minute de exercitii pe saptamana (cu GPS activat), notificari prin mesaje activat (50 de mesaje SMS, 6 apeluri și 3 alarme pe zi), iar ecranul dispozitivului este pornit de 200 de ori pe zi. Cand lucrati in modul Standard si este asociat cu un iPhone, ceasul poate dura pana la doua zile. Daca AOD este activat, de asemenea, ceasul poate dura pana la o zi si jumatate.

Cand achizitionati HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition, veti primi ceasul, un card de garantie, un suport de incarcare cu un cablu si un ghid de pornire rapida cu informatii despre siguranta. Tot ce aveti nevoie pentru a incepe este inclus.

Views: 102

Lasă un răspuns